- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dani993 #23496 üzenetére
Nekem tökéletes célszerszám volt, az akkor kapható xiaomi-hoz képest gyakorlatilag gondozásmentes volt, másfél év után cseréltettem az első slick-re jár gumit, és ennyi. Az akkoriban kapható xiaomi-k még ennél is szarabb konstrukciók voltak tudtommal, az akkupakkban elengedő forrasztási pontok és az állandóan defektes kerekek miatt gyakorlatilag mókolni kellett mindet kivétel nélkül. Nem hinném, hogy bármilyen gondozás/mókolás nélkül elment volna egy akkoriban kapható M365 4,5 éven keresztül napi használattal és némi salakos/kráteres szakasszal. Persze az is lehet, hogy mázlim volt a saját ES2-mmel.
Keret megadása nélkül érdekelnének a javallott típusok, bár alapvetően fillérofil™ vagyok, de nem akarom anyagi keretek közé szorítani magam.
A fő szempontok:
legyen 2 mód legalább: 15 km/h és 20 km/h,
tömör vagy defekttűrő gumik (akár gyári slime),
legalább 12 km-es hatótáv, úgy hetente kell töltenem, mint az előzőt.Egyetlen nem megszokott kritérium lenne, hogy bírjon ki egy 80 méteres salakos/gödrös szakaszt, amivel megúszok egy fél km-es kerülőt.
-
Peaceliker
addikt
válasz
dani993 #18823 üzenetére
Akkor rosszul néztük. Pedig ott nyomogattuk, de az is igaz, hogy csak futtában. Warriornál (és mantis nál is) eabs nek írja a manual de az sima efék on-off... De gyilkos, szóval off
Na de ha tudja azt az 5 fokozatot, amit szerintem jogosan elvár az ember, akkor lehet majd idővel váltok olyan vezérlő - kijelző párosra... Bár annyiból kijön egy flipsky 75100 is
Na de odébb van az még... Egyelőre tűnjön el az e10... Korai volt az örömöm a csati cserével. Most ritkábban dobja, de legalább be sem tudom határolni mire
Mindegy, úton pár alkatrész, majd jól kisakkozom mi a kínja... Sajnos nagyon tetszik a gép, így eladás tuti nem lesz, pedig gyorsan fel tudom durrantani magam az ilyesmin és ilyenkor jön a gép csere -
laskr99
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest