- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
LoyalGuard #7024 üzenetére
Sosem lehet tudni mi van alatta, például léptem már kutyaszarba gyalogosan falevélen keresztül. Szombaton pont átmentem egy olyan szakaszon a rollerral, volt is egy kis görcs a gyomromban.
-
kano
nagyúr
válasz
LoyalGuard #7028 üzenetére
Igen, igazad van. Sajnos ez van, míg nincsenek ezek szabályozva...
-
kano
nagyúr
válasz
LoyalGuard #7024 üzenetére
Azért nem gondolnám, hogy csak Ő volt a hibás. Nyilván rossz helyen sétált, de azért nem is volt szerencséd a levelekkel..
-
petipetya
nagyúr
válasz
LoyalGuard #7018 üzenetére
Min csúsztál meg?
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
LoyalGuard #7020 üzenetére
Én most már mindig úgy közlekedek, hogy az az elvem "mindenki nekem akar jönni!" Inkább lelassítok, leszállok, eltolom mellette, nem veszélyeztetve épségem. Sok a birka...
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
LoyalGuard #7018 üzenetére
Basszus részvétem. Igen ettől én is idegsokkot kapok mikor látom kolbászolni a bicikliúton és ha illedelmesen szólok hogy lépjen arrább még neki áll feljebb.
Én tegnap vettem protektoros kabátot+új téli kesztyűt ami védi a tenyeret+bütyköket+normál bukóm is lett már mióta megvolt júniusban a nagy bumm nekem. Szóval én már felkészültem teljesen az ilyenekre. Most azt tervezem, hogy lecserélem a gyári fos 10x2,5-es kereket 10x3-asra és az picit talán jobb lesz. -
BerserkGuts
addikt
válasz
LoyalGuard #6010 üzenetére
Emiatt már volt pár esés közeli helyzetem.
Írnám hogy csak óvatosan de úgyis mindegy mert inkább szerencsésen.Nekem is volt pár sőt életveszélyes is pl: mögöttem a gyorsforgalom és megcsúszott a roller de épp letudtam gyorsan rakni a lábam kicsit és nem estem el
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
LoyalGuard #6007 üzenetére
Szerintem más célra készültek.
Mivel M365-ről váltanál, azt feltételeztem, hogy hasonló súlyú, használhatóságú, viszonylag könnyen cibálható, csak jobb gépet keresel.
Pl. nálam abszolút nem jöhet szóba 25-30 kilós, vagy nehezebb roller. -
alexandrosz
aktív tag
válasz
LoyalGuard #5995 üzenetére
Nézd meg az E-TWOW-t is. Ennyi pénzért jó rollert adnak, ami nem 30 kg és a supportjuk meg, hmm, idehaza szokatlanul jó :-)
-
madrac
senior tag
válasz
LoyalGuard #5995 üzenetére
Én csak Zero 8-ról tudok nyilatkozni, hogy kb 95kg-val vissza kellett vennem a gyorsítási beállításból az 5-ös skálán 2-re...
fővárosban..
De szerintem a pénztárcádhoz mérten annyiért valószínűleg van jobb választás is mint a Zero8, 9.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DJI RC2 drón távirányító
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest