- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
w.miki #14170 üzenetére
Segway-Ninebot Kickscooter E25E elektromos roller-t szeretnék szétszedni.
A kormánynál a lámpa vezetéket hogyan szedjem szét?
Kel valamerre tekerni, vagy csak húzom izomból? -
alázógyík
addikt
-
Ayg0
senior tag
-
saril
senior tag
válasz
w.miki #14231 üzenetére
Én mindig a járdán ha nincs kerékpáros út, ha nincs a járdán senki akkor csutka, ha emberek mellett megyek el járda szélességétől és tömegtől függően lelassítok, van hogy leszállok és áttolom a tömegen, ennyi. Egy csúnya nézést nem kaptam idáig, Autósokat nem tartom fel, engem is idegesítene hogy egy rollerestől nem tudok haladni. Ha nincs senki az úton, akkor rámegyek, de ha jön egy autó az első lehetőségnél ahol leszállás nélkül vissza tudok menni a járdára, vissza is megyek.
-
Logapeti
tag
válasz
w.miki #14153 üzenetére
Szia! Én egy ilyet vettem. De az igazság az, hogy még így se nagyon merem kint hagyni, inkább beviszem magammal. Inkább csak ilyen "végső megoldás"-nak van, ha muszáj lenne valahol kint hagynom rövid időre, mert ahogy látod, ez legfeljebb az alkalmi tolvajok ellen véd.
-
saril
senior tag
válasz
w.miki #14153 üzenetére
Most mindenki stroke-ot fog kapni de én vettem egy 1200ft-os alap kulcsos biciklis lakatot az obiban és arra a 10-15 percre még beugrok bárhová, bőven elég, eddig
. Több órahosszára sehol nem hagynám ott.
Ja egyébként én is olyan vagyok hogy ha látom hogy nagy a tömeg járdán leszállok és tolom, vagy nagyon lelassítok és figyelek, zebrán mindig áttolom, uttesten nem megyek csak mikor már nincs auto egyáltalán.
Engem is kóstolgattak már biciklivel, de nem nagyon érdekelt, én megyek a magam tempójában, ha ki tudom kerülni kikerülöm és megelőzöm, ha nem, akkor maradok a háta mögött, nem nagy dolog. -
petipetya
nagyúr
Igen, hardveres és időbeli sorrendben így követik egymást:
M365 - Pro - Pro2Ebben a cikkben van egy táblázat az összes Xiaomi roller paramétereivel. Amúgy a gyalogos mód - amikor max. 5 km/h-val lehet menni - a Lime-al pont hiányzott a belvárosban az ősszel (a sajátommal még nem jártam odabent), amikor egy kis szakaszon a gyalogosokkal együtt haladtam. Viszont azzal meg nem tudtam volna előzgetni, menetközben pedig nem tudom elengedni a kormányt, hogy átállítsam.
Valami miatt úgy emlékeztem, hogy van 120 kg terhelhetőségű Xiaomi roller is, de ezek szerint nincs, csak a nagyobb kapacitás miatt jobb a Pro2 egy nagyobb súlyú ember számára, mivel abból többet tud kihozni az M365-höz képest.
-
petipetya
nagyúr
Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2
kupon: DHMICP2
lengyel raktárból most 130-135e HUF az ára, nálam kosárba téve kuponozva 144.99 USD jön ki mindennel együtt:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest