Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
Szerintem mukodo kepes. Biztos jobb fogni, mint a kormanyrudat.
-
nbukta77
addikt
Elvileg komolyan veszik. De nem lattam meg rendort rollerest megallitani.
-
nbukta77
addikt
Lenne egy kerdesem. A regio valtast csak programbol tudom megcsinalni? Igy hogy valtottam csokkent a ki irt hatotav 65- rol 40- re es a ninebot program g30lp- t ir g30d helyett. Ezt nem tudom szamit e. Viszont nekem nem er annyit az a 10km/ h, hogy elveszitsek ennyi hatotavot. Van valami resetre lehetoseg, mert nincs a kozelemben androidos telefon. Elore is koszi
-
nbukta77
addikt
Amugy hordtok sisakot. Itt nem kotelezo csak a rendszam.
-
nbukta77
addikt
Sikerult at allitanom a roller regiojat. Igy mar megy 30- al. Az pont eleg.
-
nbukta77
addikt
Erre valaki?
-
nbukta77
addikt
Nem tudna valaki segiteni g30d- n hogy tudnam a sebesseg korlatot feloldani ios alatt? Volt egy test program ahol lehetett regiot valtani, de megszunt. A gyari appban meg le van korlatozva 20- ra. Nincs tempomat es nem lehet a rollert lezarni appbol. A nemetek teljesen kihereltek a szoftvert. Elore is koszi.
-
nbukta77
addikt
A kornyekkel kepben vagyok. 7 evig eltem gyorben.
Mostanaban nagyon elgondolkodtam egy super soco TC- ben. -
nbukta77
addikt
Nekem a g30d- nel is eltunt s tempomat es mar lezarni sem lehet programbol a rollert.
-
nbukta77
addikt
20 km/h a korlatozas. Az en tomegemmel elmegyek kb 55-60 km- t. 108-110kg vagyok. Igen. G30d
-
nbukta77
addikt
Szia. Nekem g30d van. Kb egy hete hasznalom. Nagyom elegedett vagyok. 110-108 kg vagyok alattam viszi a 20km/h- t. Nemetben elek itt le van korlatozva. Es most teszteltem egy toltessel elmentem 55 km- t. 20% emelkedo is igaz. Itt sok a feluljaro. Szepen felvisz oda is 20- al. Nem bantam meg azt tudom mondani. En is autot valtottam ki a jo idore. Napi 12 km kb az ut. 6-6 oda vissza. Ja es kb 18-20 perc.
-
nbukta77
addikt
Ninebot rollernal mindegy melyik appot hasznalom? Ninebot vagy xiaomi?
-
nbukta77
addikt
Ki, hogy hasznalja a rollert eco, normal vagy sport mod? Azt olvastam, hogy csak gyorsulasban van kulonbseg. Ez igaz? Elore is koszi. Meg ismerkedek vele.
-
nbukta77
addikt
Van valakinek rajtam kivul g30d?
-
nbukta77
addikt
Remelem a ninebot max g30d is jo valasztas lesz. Mennyire birjak ezek a terepviszonyokat? Vagy csak sima ut, kerekpar ut javasolt?
-
nbukta77
addikt
Es milyen meretu gumirol van szo?
-
nbukta77
addikt
2,5 bar? Nem keves? Most 3,5 baron van. Az kb 50 psi
-
nbukta77
addikt
Sziasztok. Ki milyen kereknyomast javasol. Ninebot max g30d es kb 105-108 kg vagyok.
-
nbukta77
addikt
Koszonom az infokat mindenkinek. A biztositast mar megcsinaltam ma. Nemetben elek. Itt az is kell.
-
nbukta77
addikt
Sziasztok. Udvozlok mindenkit. Uj vagyok a temaban. Ma rendeltem meg az elso ilyen eszkozom. Ninebot max g30d szemelyeben. Remelem nem nyultam melle vele. Sokat nezelodtem, olvasgadtam, videokat neztem. Nem mondanak rola rosszat. Mas. Szerintetek nem gaz 45 evesen rollerezni? Eddig csak berelheto rollereket probaltam. Most arra jutottam, hogy igy, hogy itt a jo ido jo lesz nekem be jarni az irodaba autokazas helyett. Ca. 5-6 km oda es vissza. Velemenyek? Elore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest