Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eFeMeR74
senior tag
válasz nbukta77 #8189 üzenetére
4 bar és max 5,5 bar
Én 4,8 használom az én gépemet ami tömlős( nem xiaomi) előtte nem figyeltem és kb 3-3,5 lehetett benne amikor kaptam defektet.. A belsőn látszott ahol kidörzsőlődőtt a gumi.
Amióta rendszeresen ellenőrzőm a guminyomást( hála a xiaomi szuper kis elektromos pumpájának) Nem volt defektem.
Ja a lényeg 130kg vagyok😃 upsz.MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
eFeMeR74
senior tag
válasz nbukta77 #8191 üzenetére
8-12 col😃Igazából itt mindegy. Ez nem autó ahol.a 13-20 col kerekekben.2-3 bar nyomás van😃Itt.a.lényeg,.hogy a belső eléggé neki tudjon feszülni a.külsőnek.
Ezzel elejét tudod venni, hogy dörzsőlödjön a 2 gumi. Természetesen ezzel a szúrásos defektet nem tudod elkerülni. Ezért van a.különböző Slime(folyékony) defektgátlók amit.pluszba lehet használni.
A xiaomi 8,5 colhoz.
De én 10 colon használom ezeket az értékeket[ Szerkesztve ]
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Skynet258
veterán
válasz nbukta77 #8202 üzenetére
Ha Xiaomi rollerről van szó, akkor nem gyorsulásban hanem végsebességben van különbség.
Én amúgy egy módot használok a Sport módot, aztán kezelem a gázt ahogy épp haladni akarok...Putyin90: módosított van most rajta? Ha belépsz a Xiaomi saját alkalmazásába nem dobja fel, hogy elérhető új firm?
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz nbukta77 #8229 üzenetére
Nálam Győrzámoly-Győr 12km = 25-27 perc , ez nagyon klafa reggel - visszafelé szarabb, ott 32-35 perceket tudok csinálni..
Az útból 9km betonos töltés( ) ott igazából eseménytelen a suhanás, majd a maradék 3km a sűrű belváros . Van egy másik útvonal is, ami rövidebb, de szerintem lassabb, majd máskor ott jövök, kíváncsi vagyok mennyi lesz a különbség.
A betonos töltésen jól jönne, ha tudna a gép egy 50et menni stabilan... ilyenkor a jelenlegi max 32-33km/h olyan mintha alig haladnék...(MS energy neutron N2 plus)[ Szerkesztve ]
-
Logitech
aktív tag
válasz nbukta77 #8233 üzenetére
Akkor nagyon sokat számít a sebesség, én 82-84 kg vagyok, 40-42 km-t mentem és már csak pár % maradt az akkuban. Végig sport mód, maximum sebesség kijelző szerint 30 km/h.
Jó minőségű terepen nincs gáz, de tud rázni nagyon, ha rosszabb a talaj. Hátsó sárvédő merevítőt kéne vennem, hallani sokszor, hogy nagyon berezonál, tuti elő fog jönni rajta a repedés előbb utóbb.
Még ezzel a külső akkuval szemezgetek, csak drágának találom, kb 120 ezer forint, a rollert vettem 170-ért. Ennek nincs valami olcsóbb alternatívája? Amit ugyan így csak rá kell dugni, és használni, ne kelljen külön töltögetni stb. -
csokaym
csendes tag
válasz nbukta77 #8291 üzenetére
Persze nem értek hozzá, de nem elképzelhető, hogy a régióváltás után a program egy nagyobb átlagsebességre számítja a hatótávot?
Nem létezik, hogy ha ugyanazon a sebességen haladsz majd, mint eddig, akkor 20 km-nek megfelelő villamos energia csak úgy disszipálódjon a semmin. Szerintem fizikailag ugyanazt tudnia kell ugyanazon körülmények között hajtva a gépedet, mint amit eddig is tudott. -
DigitXT
nagyúr
válasz nbukta77 #8291 üzenetére
Szerintem nincs értelme visszacsukni. Ha 30 km/h-t tud, azzal tudsz
menni lassabban, ha épp olyan messzire mennél, viszont ha 20 km/h
a limit, azzal akkor se mész gyorsabban, ha olyan úton/távon vagy.Ha az autóban 50 km/h lenne a limit, mert csak városban használod,
nem lenne túl kellemes, ha mégis mennél máshol, ahol lehet többet...Igen, a nagyobb tempó csökkentheti a hatótávod, akár ennyivel: nem
muszáj mindig a legnagyobb fokozatban, nyélgázon közlekedni.Amugy hordtok sisakot
Szerk: nem hordtam, amíg pofára nem estem. Azóta hordok, és pont
leszarom, hogy néz ki. Megnéznek? Na és: inkább ez, mint a mentő...
A bordám is vagy 2 hétig fájt, így inkább felveszem a protektoringem.
30 km/h körül elesni nem túl vidám: szerencsére lassabban mentem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest