- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
válasz
BomiBoogie #6830 üzenetére
Puffoghatnak az autósok, motorosok (télen gondolom autósok): [link]
-
Floyd80
addikt
válasz
BomiBoogie #6821 üzenetére
Lehet ez a teszt az volt, hogy ilyen Müller Cecília-féle öregasszonyok próbálták ki a Minisztérium folyosóin.
Ezt a Denvert néztem az Amazonon, német review-k szerint használható, bár sokaknál az akku nem működött. Azért biztos vannak EU-s hatósági tesztek is. Meg ez a Denver gyerek roller, gyerekkel tesztelték? Ja annyit írhattak volna, hogy mik voltak a szempontok, mi volt a metodika.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie #6770 üzenetére
Szerintem nyugodtan írd át, ha valakinek kell hagyományos rollerről info akkor max dobunk neki innen linket
. Így a másik topik is jobban pörög meg innen is kikopik majd a hagyományos rolleres kérdések. Szerintem nyertes-nyertes helyzet.
-
rushty
őstag
válasz
BomiBoogie #6770 üzenetére
E- hiányzik az elejéről.
-
válasz
BomiBoogie #6688 üzenetére
Várj, a roller az olyan dolog aminek van motorja. Az ami nem az valami más, de nem roller, csak valami őskövület.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #6582 üzenetére
Sziasztok,
@Bobrooney; @kotibor; @Memmaao; @haruspex; @Kobaljov
és akit még érdekel természetesen, közérdekű bejelentés:a korábban tervezettek szerint megpróbálnánk egy hagyományos rolleres/kickbike-os topikot is, mert itt egy kicsit elvesznek ezek a hozzászólások, illetve, ha valaki ilyen témában kér segítséget (ahogy már írt is valaki, pedig még be sem jelentettem
), akkor könnyebben odataláljon és könnyebben visszakereshető legyen.
Illetve, hogy legyen egy topik az elitista lábbal hajtós rollereknek is, ami most, hogy az elektromos a jövő, még hipsterebb dolog lett.
Szóval akinek van kedve, oda (is) jöhet, ezt a topikcímet pedig majd finomítom kicsit, mondjuk egy "E-Roller topik"-ra.
"rolleresemoji"
-
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie #6591 üzenetére
Szia!
Én erre sajna nem tudok válaszolni. Rájöttél végül? Miért hasznos ez? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Aki Boardy-s, attól lenne kérdésem:
hogyan működik a kormányon az a fékrögzítő?Behúzom a féket és utána azt a pöcköt benyomom?
András pikk-pakk megmutatta, de nem tudom reprodukálni... -
Bobrooney
senior tag
válasz
Én is gondoltam rá. Ha van rá valós igény én támogatom. De el vagyok itt is.
-
kotibor
tag
válasz
BomiBoogie #6563 üzenetére
Le sem akarsz majd róla szállni -)
-
kotibor
tag
válasz
BomiBoogie #6520 üzenetére
Igen, én is beszéltem velük, sajnos szélesebb lapot nem gyártanak, viszont korábban jelezték ha igény lenne rá tudnának picit szélesebbet gyártani, de az talán csak 1-2cm lett volna, már nem emlékszem.
A méret kérdés tényleg relatív, mert egy-egy roller tényleg gyerekméretű...pedig felnőttnek készült.
Ez tavaly készült, fiú, lány, anya, apa jármű :-).
-
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie #6520 üzenetére
Ez egy tank a másikhoz képes.
Nekem is 45-46-os cipőim vannak, de kényelmesen elférek rajta. -
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie #6283 üzenetére
Persze simán beviszem magammal a boltba, eddig senki sem szólt érte.
-
akyyy
senior tag
válasz
BomiBoogie #6280 üzenetére
én kereket szoktam, plusz ahogy össze van csukva, a vázon még ráteszek egy ulakatot.
Tudom, nem sokat ér, de van pont a kerékpár tároló felett kamera. Bevinni meg nem igazán szeretném, így is bámulják, hát bent akkor meg pláne az lenne -
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie #6280 üzenetére
Szerintem többet ér ha viszed magaddal. Szerintem kb orvosi rendelőkbe és kórházakba szólnak (ha egyáltalán szólnak érte) hogy beviszed magaddal.
Elektromosról nem tudok nyilatkozni de ha kereket zársz le akkor mind a kettőt le kéne (szerintem)
-
petipetya
nagyúr
válasz
BomiBoogie #6266 üzenetére
Ez útvonaltól függ. Nálam például a boltba menet az autót egyik oldalán ott a kerékpárút, a másik oldalán a frissen aszfaltozott járda. Lejtőn lefelé vezet az út, és inkább a járdán száguldok és csengetek, mint hogy egyetlen repedésbe is bele kelljen mennem a kerékpárúton.
Másik szakaszon a kerékpárút a jobb, így azon hajtom magam gyökkettővel, ez szerencsére vízszintes rész.
Végül egy harmadik szakaszon a 30-as övezetben a járda járhatatlan, így az autóúton megyek keresztül azon a 2 perces szakaszon.
-
petipetya
nagyúr
válasz
BomiBoogie #6252 üzenetére
Mármint ott Pesten, vagy itt Pesten? Mert én is Pesten vagyok
Arra például csak elektromos rollerral és kerékpáros bukósisakkal mennék fel, lábbal hajtóssal a járdán haladnék, de laószínűleg hamar elkopna a hüvelykujjam a folyamatos csengetéstől.
-
válasz
-
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie #6254 üzenetére
Carbon XL-t rendeltem, mivel az már zárt ipari csapággyal készül.
Az All black-nél a sárvédő és a fékmerevítő is rajta van alapból.
A többiek raktak már fel képet, ha használod a keresőt meg fogod találni őket.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
-
Drag77
senior tag
válasz
BomiBoogie #6249 üzenetére
Igen, arra jo lehet, hogy beszalad az ember a boltba 10percre nem. toljak el, de. órákra nem hagynam kint.
-
petipetya
nagyúr
válasz
BomiBoogie #6240 üzenetére
Ez autók melletti kerékpársáv felfestve, vagy a járdán lévő leválasztott rész? Mert például nálam ez utóbb fajtájú kerékpárút van, amely így el van választva az autós forgalomtól. Itt a gyalogosok is vígan közlekednek rajta a kerékpárosok nagy örömére, úgyhogy az én rollerem vígan elfér mellettük. De autók között, felfestett kerékpárúton én sem mennék a lábbal hajtóssal.
-
válasz
Akkor inkább nálad az elektromos/lábbal hajtós a dilemma.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Bringasávon sokszor 10-el tekernek és nem csak az idősek (legalábbis itt Győrben), meg hát mehetsz a járdán is.
-
Because
őstag
válasz
BomiBoogie #6159 üzenetére
igen. a nedvességmennyire árt neki, alacsonyabb hőmérséklet mennyit ront a teljesítményen
-
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie #6156 üzenetére
Kérdeztem egy rendőrt hogy hol menjek vele, mert a gyalogosok sem szeretik és a kerékpárosok sem. Annyit mondott bőbeszédűen: "Ahol jobb az út"
-
válasz
BomiBoogie #6144 üzenetére
Nálam pont a "hajtani kell" a lényeg! Nagyjából wc-re is motorizàlva jár az átlag magyar. Munkába nem tudnék járni rollerrrel, mert nagyobb táv annál. Minden máshová meg eljutok vele, és még mozgok is közben.
-
DigitXT
félisten
válasz
12-es gyerekbicikli kerékbe (ha jól láttam) csak bele lehet fűzni egy agymotort.
-
haruspex
aktív tag
válasz
Hol tudtad kipróbálni? Eléggé elgondolktam egyén csak tényleg drágák.
-
válasz
BomiBoogie #6130 üzenetére
Remélem változni fog az elektromos eszközök ilyenfajta felhasználása lehet futurisztikus elképzelés de jó volna egyre többen lennénk az utakon. Persze csak úgy hogy tehermentesítse a zsúfolt dugókat és nem a személygépkocsi leváltását mondom hanem bejön a városszélig leparkol és a maradék pár kilométerre inkább így utazik hogy ne csináljon dugót.
Vagy ha már városban lakik a zsúfolt utcákon úgyse tud parkolni a melóhelynél így máshol megtehetné ahol jobban elfér pl: parkolóház és a maradék távot letudni a rolleren (persze jó volna több parkolóház normális áron ) -
válasz
BomiBoogie #6080 üzenetére
áh bicikli úton a részeg állatok ott állnak középen xD látja jövök de még be is szól
dohányzó indián kismama mivan má menjé innen nem látod terhes vagyok
aha látom cigivel a kezedben
pincér csaj nekem beszólt már hogy nehéz gyalogolni
nem akartam leállni vele hogy de majd várok a bkv-ra annyit mint amennyi idő alatt haza is érhetnék 2x is -
devil-k
nagyúr
válasz
BomiBoogie #6080 üzenetére
Ez a morál sajnos “vidéken”, Debrecenben is érződik. Mintha jópár ember csak azért is be akarna tartani a rollereseknek. Direkt nem figyelnek, nem állnak arrébb stb. Érdekes, hogy amíg Xiaomi rollerem volt, addig még inkább semmibe néztek, de mióta a Kaabo van, talán jobb a helyzet két fokkal. Mondjuk ezt mindenki megnézi, ilyen vasat én még nem láttam ebben a városban, viszont tavaszhoz képest rengeteg más, kisebb roller van az utakon.
Kell egy pár év amíg a morál kicsit változni fog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gombász topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Diablo IV
- Formula-1
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest