- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeromosi
aktív tag
Köszi a válaszokat.
Ez a tömítés mit takar? A roller melyik részét, és mivel kell tömíteni?
Bocsi az alap kérdésekért
A razor e300 és a KIANO Cavion City GO.-ról mi a véleményetek?
100 e alatt milyen itthoni forrásból beszerezhető elektromos rollert javasoltok?
A korábban emlitett s1 rollert itthon be lehet szerezni?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
-
Dr.Zoo
őstag
A roller egy joghézag, kb. teljesen mindegy milyen motorral van szerelve.
Még nem volt szerencsém közegekhez, pedig mentem Budapest belvárosában mostanában.
Emberekre figyelj, mert 30-ról 0-ra a Te tömeged plusz a roller tömegét kell fékezni.
Néhányszor volt, hogy le kellett ugranom róla, mert a telefont nyomkodó, fülhallgatót az agyába dugó, azt maximum hangerőn hallgató keresztbe fordult előttem. -
pchris
tag
Tömítés nincs az akku fedele és a váz között, de az enyémben már legalább az akkupakk nem lötyög, mert az oldalára egy vastag öntapadós ragasztócsíkot raktak. Amikor megrendeltem rögtön rendeltem hozzá egy ilyen tömítőpasztát. Gyakorlatilag fekete sziloplaszt, amit autó/motor javításban használnak. Most használtam is. Vigyázni kell, hogy a kábelek kivezetésekor a tömítő gumi jól kerüljön vissza a helyére, és a kábelek lazák legyenek. Illetve a kijelző fedelét is letömítettem, ha már kibontottam a pasztát. Nem hiszem, hogy nagy esőben valaha is használva lesz, de legyen megcsinálva.
-
pchris
tag
-
berobi78
tag
-
berobi78
tag
Én szintén geekbuying, 96e forintra jött ki.
Fék szerintem vállalható, az oxelo 9 EF sem lassul jobban, csak ott kisebb a sebesség. Én 70 kg vagyok. A hátsó lábféket egyszer kellett használnom, egy nagyon meredek utcán lefelé. Mágnes fékkel is gyorsult, de tényleg extrém meredek volt az utca. De nem is az igazi. Elég vékony a hátsó kerék, hiába blokkol, sok fekhatása nincs. Illetve műanyag az a rész amit hozzá szorít az ember a lábával a kerékhez.Ja, végsebességnél is lehet tolni satuféket nem fogsz vele perecelni
-
pchris
tag
Beszerzési forrás esetemben ez volt. Lengyel raktárból tréfamentesen 330$.
Én írtam, hogy szerintem gyenge, de esetemben a jelentős mozgatott tömeg mozgási energiája is közbejátszik (115kg+). A 35 kilós fiammal kívülről nézve jól lassul. És ott van még a taposható hátsó fék is. Ésszel használva szerintem lehet vele biztonságosan közlekedni. De majd nyilatkoznak azok is, akik napi szinten régóta használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Autós topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest