Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
Mondjuk az en fiam joval nehezebb - majdnem 40 kilo 9 evesen.
Igy is sok neki a Pro2 teljesitmenye - ritkan teszi sport modba.
Maximum akkor amikor a legdurvabb lejtokon megy fel vele.465 kilometert ment mar vele.
En ugy voltam vele, hogy vettem egy olyat amivel eljarkalhat vagy 2 evig - erre valoszinuleg eleg lesz a Pro2. A kis baratnojenek egy Ninebot by Segway van (ES2).
Bringabol is megvettem neki a Giant XTC Juniort, lassan abbol is kell majd egy nagyobb.
1-2 evente azert ezeket cserelni kell.De szerintem nagy hiba lenne 'csak' 150 wattos rollert venni a fiadnak.
Inkabb legyen erosebb, de ne hasznalja a sport modot.Az autonk is altalaban joval erosebb mint kellene, megsem jarunk padlogazzal....
Gyerek is megtanulja uralni az erot. Csak ido kerdese. Viszont a 150w nagyon keves, azt 2 honap mulva majd cserelheted mert a szomszed 'Jozsika' cucca gyorsabb es felmegy azon az emelkedon amin a fiade nem...
En mindig igyekszem minosegi es idotallo cuccokat venni a fiamnak - eddig altalaban belatta, hogy az apja altal valasztott cucc talan nem olyan csicsas mint amit esetleg o kinezett, de minosegben sokkal jobb. Nezett maganak egy 15 kilos bringat - most mar megerti miert jo hogy a Giant bringaja sokkal konnyebb a haverjai altal hasznalt bringaknal.
Elotte wolt neki Woom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gaming notebook topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ford topik
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Hegesztés topic
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest