- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sziasztok,
egy ideje olvasom a topikot, most csak egy általános észrevételem lenne.Én pár hónapja Lime-ozok Budapesten, a belvárosban (de nem az V. kerületben nyilván), vagy ingázásra, vagy Bubihoz/Bubitól cél elérésére.
A tapasztalatom továbbra is az sajnos, hogy úgy érzem magam a rolleren, mintha public enemy Nr. 1. lennék.
Mindezt úgy, hogy ahol csak lehet, a kerékpárutat (tehát nem az úttestet, nem a járdát) használom, és a közlekedési morálhoz képest extra-defenzíven közlekedek.
Pl. járdán, aluljáróban legtöbbször le is szállok és tolom, vagy max. 5-10-es sebességgel gurulok, de akkor is csak, ha nem nagy a tömeg.
A múltkor a járdán egy hölgy sepregetett egy kávézó előtt, reggel 7:20 körül, látott is, direkt lassítottam, nagy ívben kerültem, de mégis be kellett szólnia.
A tegnap két figura jött ki egy ház aljáról, és én eleve lassan mentem, láttak is, ezért elengedtek. Mondtam, hogy köszönöm, de úgy tettek, mintha nem hallották volna, mert természetesen beszóltak.
A random mutogatásokról meg megjegyzésekről nem is teszek külön említést.Ma láttam egy Lime-ot a járda közepén eldobva, aminek le volt szakadva a kormány "feje", direkt elraktam oldara, hogy mást ne zavarjon. Szóval én úgy érzem, mindent megteszek.
Tény, hogy sokszor úgy hagyják ott ezeket a járgányokat, ahogy nem kéne, de ezt meg tényleg a Lime-nak kéne szankcionálnia. Aki nem küld fotót, azt büntessék meg, vagy valaki csekkolja is a lezáró fotókat.
Ahogy olvastam, a KRESZ-módosításban (ha majd lesz) úgy tervezik, hogy járdán max. gyalogos sebességével, kerékpárúton meg max. 25 km/h-val lehet közlekedni, én ezt el tudnám fogadni.
De azért jó lenne, ha mindenki kicsit átnézne a lila ködön, amikor közlekedik, és nem mindig csak abban a szemüvegben lenne, amivel épp ő jár, hanem arra törekedne, hogy mindenki biztonságban eljusson oda, ahova szeretne.
Köszönöm, hogy meghallgattatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Hobby elektronika
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózatokról alaposan
- Nyaralás topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest