Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
KÍváncsi voltam a reakcióra(nem a tiedre), mivel igyekeztem pontosan az előttem hozzászóló stílusában válaszolni. Ebben az esetben az ellenvélemény ugyanabban a stílusban megírva neked már kiverte a biztosítékot, és máris "asztalt csapkodó kolléga" lettem. Megjegyzem, én nem úgy fórumozok, hogy fosom a posztokat, inkább csak fogyasztok, olvasok. Ha nagyon muszáj kérdezek véleményt, mivel általában a vélemény elfogult (ezért vagyok csak őstag közel 16 év fórumozás után).
Mindenesetre megnyilvánulásod ilyetén kimeríti a kettés mérce fogalmát. Indulatból nem látom értelmét online megnyivánulni. Pláne 'szakmai' topikban. Tippet viszont szívesen elfogadok, hogyan keressek rá, mivel a lehetőségek korlátozottak, de ha tudsz tuti keresőszavakat, várom.
BLACK: Most hirtelen ennyit látok: 150 poszt 15 nap alatt. Ez a topik elmúlt 10 évének 3%-a. Grafikonon jobban nézne ki. Szerintem sokkal jobban "pörög". Korábban 'kis roller topiknak' hívták (a linken még mindig így jelenik meg). De a termék jellegét tekintve mindenképp hot topiknak nevezném, a posztok számától függetlenül sok 'read only fogyasztója' lehet a potenciális vásárlók köréből.
Azért vetettem fel a kiválást, mert hülyén nézne ki(bár logikusan szemlélve könnyen magyarázható), ha a lábbal hajtós szekció válna ki. Nem látom a közös beszédtémát a két termékcsoporttal kapcsolatban, hacsak nem a kialakításra vonatkozólag, de arról elég keveset lehet beszélni.
Oxelókat ismerem, nem vagyok teljesen kibékülve az ár/érték arányukkal...nincs igazán konkurenciájuk ami árversenyre kényszerítené, legalábbis így látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Arc Raiders
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vicces képek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Honda topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest