Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #07746304

    törölt tag

    válasz DigitXT #4147 üzenetére

    Egyszerű: a vevő korábban vásárolt tőlem Kugoo alkatrészeket. Úgy kezdődött, hogy kellett Neki a trepni, az ECU tartó, a csuklócsavar, tett egy ajánlatot 15 + futárra. Mivel a Trepni nem volt sehol sem elérhető, mint referencia amihez viszonyíthatnék, így korábban hasra ütés alapján írtam ki, hogy 10 000 Ft kikiáltási ár. Ezt lényegében megfeleztem. Ahogy látod táblázatban vezettem mi mennyiért ment el. Feltornáztam az árat 18 000 Ft-ra, postaköltséggel, utánvéttel. Eredetileg 20-at akartam azzal, hogy adok mellé UK adaptert, meg elülső sárhányót is, de ezekre nem volt igénye. Viszont a táblázatban láttam, hogy már szépen visszatermelte a pénzt, és most tartok ott, hogy van eladóban: egy teljesen új S1 motorom, egy szintén teljesen új Kijelzőm, egy kicsit használt, de általam kábelhibássá váló másik kijelzőm, sárhányóm, UK adapterem. Tehát ez mind " ajándék". Azaz tavasszal úgy tudok beleugrani az új roller bizniszbe, hogy nemcsak nem vesztettem rajta pénzt, de még valamennyit hozni is fog bele. Ha most lenne a szezon, és már kint lennének az új generációs rollerek, már rendeltem volna is (ja meg ha tudnám, hogy milyen lesz a szabályozás, de tavasszal veszek akkor is ha az még nem lesz tudható, max megint eladom).

    Csak időmbe került, megismerkedtem a roller viszonyokkal idehaza, első roller volt, a tanulópénz pedig az idő volt. Szerencsére.Aztán most, hogy csomag ajánlatot kaptam, úgy ,hogy az egyik alkatrészre tényleg fingom nem volt mennyit érhet, hoztam egy döntést, nehogy a nyakamon maradjon :)

    "Persze a fene tudja, mivel mérted, ha nincs tolómérőd, valami vonalzóval?"

    Ezzel:

    "Szerk: azt különösen nem értem, hogy a linkelt cucc hogyan lett végül 1200, ha
    700-as licitre volt feltéve, és senki nem licitált: a listádat nézve kb. ingyen adtad."

    Igen, hát részlet kérdés, mert a trepninek feleztem meg az árát. Előny volt, hogy jgy beraktam az egészet egy lézernyomtató dobozába, és délben adom fel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés