- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biznisz Elek
senior tag
Budapesten a huszti uti aldiban van most 2db 200mm-s roller ha valakit erdekel. Udv
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
A toldi flex prot vagy a Town 7 XL-et sem lehet felállítani összecsukva függőlegesen?
Üdv: Fishor
-
roll_err
újonc
A budaörsiről nem tudtam. A Corvinnál hallottam erről, szóval a Town 9 végülis megoldható, de a Toldy/Spartan vonalon ez a lehetőség nem segít. A Town 9-et igazából csak azért dobtam be, hátha lenne több jelentkező, és akkor lehetne össznépi teszt is. Nézelődünk azért jópáran, hogy mit kellene venni
thomasa: köszi, de először megpróbálkoznék valami közelebbi teszttel
-
roll_err
újonc
Neked címzem a választ, de bárki beszállhat, akinek van Flexpro-ja
(Town 9 vagy Spartan III is érdekelne.)
Egy rövidke tesztelési lehetőségre fel tudná ajánlani valaki? (XI. kerületiek előnyben, de ha nem a világ vége, akkor természetesen megyek messzebbre.)
Csak mert rácsörögtem a boltra, de csak berendelni lehet. Rendelés előtt viszont csak gurulnék vele egy kicsit, hogy ne szivassam se őket, se magamat. Sokan írják ugyanis, hogy a teleszkóp annyira nem fontos, de a minap a Kopaszi gátnál kölcsön tudtam kérni kipróbálásra egy első telós Mid 7-est csak úgy kíváncsiságból, és szanaszét rázott még az is a rekortánnak csúfolt izé melletti köves részen, márpedig sokszor a járdák se sokkal jobb minőségűek, illetve a térköves szakaszok meg pláne egészen hasonlóak.
Ez csak 175mm-es kerekes, és valamit biztos segít a nagyobb kerékméret is, de ezek alapján örülök, hogy nem rendeltem teló nélülit. (Hacsak nem az van, hogy abszolút semmit sem érnek a telók, de az meg azért fura lenne
A Town 9 EF és a Spartan III (hogy legyen egy össztelós, kézifék nélküli megoldás is) szintúgy rajta van a kipróbálásos várólistámon. Ha esetleg valaki nagyon ráérne, és fel tudná ajánlani ezek valamelyikét próbára, akkor megköszönném szépen
-
thomasa
senior tag
Én ma használtam először Toldysport FlexPro rollert, amit használtan vettem pomk kollégától nem sok km-el. Alkatilag ugyanolyan adatokkal rendelkezem mint te, nekem ez a roller teljesen megfelelő. Van elől-hátul rugó, bár nem nagyon éreztem, mert nem annyira sima a bicikliút sajnos, de képzelem milyen lehet rugózás nélkül
. Az első fék kényelmi funkció, rájöttem, hogy nem nagyon kapok oda, ha fékezni akarom, jobban lábra áll a hátsó sárvédő fék, vagy leugrok. Jobb és bal lábbal is kényelmes használni, bár ha neked is 46-os a talpad, akkor nem nagyon fér oda mindkettő. Összecsukás egyszerű. Egyedül annyi, hogy a csapágyaktól többet vártam, nem siklanak annyira, főleg a hátsó, mivel ott a tárcsafék, és kicsit szorul, de nem vészes. A csapágyakat később lehet cseréltetni, féket állítani. Szóval én ajánlom ezt a típust, nekem első rollernek megteszi. 2,15 Km-t 10 perc alatt küzdöttem le megállás, akadály nélkül.
-
Dithler
újonc
Sziasztok!
Rollervásárlás előtt állok én is. Bátorkodtam végigolvasni a témával kapcsolatos fórumokat. Én 3 rollert favorizálok, érdekes módon ebből 2ről kb alig van szó... nem igazán értem az okát.1. Toldysport CitPro (árban verhetetlen, ugyanakkor lehet nincs is többre szükség)
2. Toldysport FlexPro (erről már többen jókat írtatok és nekem is szimpi)
3. Hudora Big Wheel Bold Cushion (erről kb senki nem nyilatkozik, pedig elég esztétikus és praktikus modell)itt vannak együtt: http://3.1m.yt/HorMDef.png
Ti melyiket választanátok és milyen pro és kontra érveket tudnátok felsorolni mellettük?
Köszi mindenkinek a segítséget.
U.I.: 184cm, 78kg vagyok és elsősorban 1-2 km-es, heti 1-2 alkalmas városi terepre kéne. -
Fishor
senior tag
válasz
Ragnar95 #418 üzenetére
Ezt szomorúan olvasom. Egyre több érv szól amellett, hogy becsüljem meg az aldis rollerem. Azt le tudom rakni függőlegesen sima terepen úgy hogy megáll, a kis deck miatt befér a cipősszekrény mellé, az összecsukása pedig a legjobb amit eddig láttam. A tárolást leszámítva, viszont a szélesebb deck nagyon hiányzik, használat közben.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Az oxelo ef modelleket összecsukva fel lehet állítani függőlegesen, úgy hogy megálljon a legkisebb helyet foglalva? A boltban nem tudtam eddig se az EF modellt, se a town 7 xl-t összecsukni, így nem tudtam ezt megnézni.
-
Waikiki
tag
Sziasztok!
Toldysport FlexPro rollert nézegetem én is. Ha használja valaki hasonló adottsággal: 185 centis magassághoz kényelmes a kormány?
-
Rakos
csendes tag
válasz
Videcris #410 üzenetére
En csak nemrég vettem észre hogy hozzáér, akartam is írni ide. Hogy hosszútávon mi várható, az számomra is kérdéses, mert csak nemrég óta van meg.
Abban bíztam, hogy az újboli beállítás segít majd rajta, de ha azt mondod hogy visszaáll, akkor nem tudom mi a megoldás rá.
Viszont nem tudom, hogy mennyire probléma ez a jelenség. Teljesítményben nem gondolnám, hogy sokat visszafog, nálam legalábbis csak épphogy hozzáér és nem is a teljes fordulat során csak egy bizonyos ponton. Azért mindenképp beleásom magam és is a dologba, hátha tényleg csak egy alátét.#409 thomasa: Attól függ mit keresel. Decathlonos rollereket szerintem veri ár érték arányban, de ott ha jól tudom hosszabb a garancia és valószínűleg könnyebben is érvényesítetthető, bár nem volt ilyesmi tapasztalatom. Ha szükségesnek érzed a lengéscsillapítót és jól jön a kézi fék akkor szerintem igen a válasz. Ha ezek nem fontosak, akkor nem biztos.
-
Videcris
újonc
Sziasztok!
Főleg Toldysport tulajdonosoktól #pomk és #Rakos kérdeznék!
Nekem a tárcsafék állandóan belelóg a kerékbe. Beállítjuk, de a zörgös utak miatt újra súrolja.
Szétszedtük, de nem segít.
Kérdem én, idővel elkopik az anyag és akkor már nem lesz ez a hiba?Olvastam, hogy valami alátétet lehet beletenni 15Ft értékben, de nem tudjuk hova.
Nektek nincs ilyen gondotok?
Hozzászólásokban nem nagyon említik ezt.Köszönöm. ha válaszoltok!
-
thomasa
senior tag
Toldysport FlexPro ár/érték arányban megéri?
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Csak az érthetőség kedvéért írtam. Én is egymás mellettihez közeli állapotban szeretek menni, csak nekem a rollerem keskenyebb és kb harmad talppal tudok rajta lenni egymás mellett, ami lábváltáskor elég necces, a Decathlonoson ez tényleg nagyon jó hogy kényelmesen rá lehet állni egymás mellett lévő lábakkal is.
-
Rakos
csendes tag
A kis összefoglaló a Toldysport FlexPro-ról:
Lengéscsillapító: Azt szögezzük le, hogy csodákra nem képes, de az én elvárásaimat mindenképp felülmúlta.Elég rossz útszakaszon próbáltam ki és a kisebb repedéseket nem lehetett olyan erőteljesen érezni szerintem.
Maga a roller eddig kifejezetten jól összerakott darabnak tűnik, nem teljesen sima úton kicsit zörög, de szerintem ez nem egyedi dolog. A kormány három magasságban állítható: 90, 97 és 105 cm-en fixálható.
Tárcsafék is rendben van eddig, teszi a dolgát.
Összecsukása: Van egy egyszerű gyorszár az egyik oldalon, ezt kell kinyitni, illetve a másik oldalon egy rögzítő kar amit megnyomva már összecsukható a roller. Miután bekattant a helyére, a gyorszárat vissza lehet csukni. Elég egyszerű. A kormány állítás is gyorszárral megy. Két oldalt a markolatok is gyorsan eltávolíthatók ha szükséges.
Összességében nagyon meg vagyok elégedve vele, pláne ezért az árért. Meglátjuk majd hosszútávon mit bír.Fishor: A lábtartó mérete ~43x13cm. A kitámasztót én sem terveztem felszerelni. Bár néha praktikus de annyira nem hogy elakadjak benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Ózongenerátor a háztartásban
- Tudományos Pandémia Klub
- Opel topik
- EAFC 25
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest