Hirdetés
- potyautas: Vizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakos
csendes tag
A kis összefoglaló a Toldysport FlexPro-ról:
Lengéscsillapító: Azt szögezzük le, hogy csodákra nem képes, de az én elvárásaimat mindenképp felülmúlta.
Elég rossz útszakaszon próbáltam ki és a kisebb repedéseket nem lehetett olyan erőteljesen érezni szerintem.
Maga a roller eddig kifejezetten jól összerakott darabnak tűnik, nem teljesen sima úton kicsit zörög, de szerintem ez nem egyedi dolog. A kormány három magasságban állítható: 90, 97 és 105 cm-en fixálható.
Tárcsafék is rendben van eddig, teszi a dolgát.
Összecsukása: Van egy egyszerű gyorszár az egyik oldalon, ezt kell kinyitni, illetve a másik oldalon egy rögzítő kar amit megnyomva már összecsukható a roller. Miután bekattant a helyére, a gyorszárat vissza lehet csukni. Elég egyszerű. A kormány állítás is gyorszárral megy. Két oldalt a markolatok is gyorsan eltávolíthatók ha szükséges.
Összességében nagyon meg vagyok elégedve vele, pláne ezért az árért. Meglátjuk majd hosszútávon mit bír.Fishor: A lábtartó mérete ~43x13cm. A kitámasztót én sem terveztem felszerelni. Bár néha praktikus de annyira nem hogy elakadjak benne.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Egér probléma
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég rossz útszakaszon próbáltam ki és a kisebb repedéseket nem lehetett olyan erőteljesen érezni szerintem.