- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakos
csendes tag
válasz
Videcris #410 üzenetére
En csak nemrég vettem észre hogy hozzáér, akartam is írni ide. Hogy hosszútávon mi várható, az számomra is kérdéses, mert csak nemrég óta van meg.
Abban bíztam, hogy az újboli beállítás segít majd rajta, de ha azt mondod hogy visszaáll, akkor nem tudom mi a megoldás rá.
Viszont nem tudom, hogy mennyire probléma ez a jelenség. Teljesítményben nem gondolnám, hogy sokat visszafog, nálam legalábbis csak épphogy hozzáér és nem is a teljes fordulat során csak egy bizonyos ponton. Azért mindenképp beleásom magam és is a dologba, hátha tényleg csak egy alátét.#409 thomasa: Attól függ mit keresel. Decathlonos rollereket szerintem veri ár érték arányban, de ott ha jól tudom hosszabb a garancia és valószínűleg könnyebben is érvényesítetthető, bár nem volt ilyesmi tapasztalatom. Ha szükségesnek érzed a lengéscsillapítót és jól jön a kézi fék akkor szerintem igen a válasz. Ha ezek nem fontosak, akkor nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- Kutya topik
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest