Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasa
senior tag
Én ma használtam először Toldysport FlexPro rollert, amit használtan vettem pomk kollégától nem sok km-el. Alkatilag ugyanolyan adatokkal rendelkezem mint te, nekem ez a roller teljesen megfelelő. Van elől-hátul rugó, bár nem nagyon éreztem, mert nem annyira sima a bicikliút sajnos, de képzelem milyen lehet rugózás nélkül
. Az első fék kényelmi funkció, rájöttem, hogy nem nagyon kapok oda, ha fékezni akarom, jobban lábra áll a hátsó sárvédő fék, vagy leugrok. Jobb és bal lábbal is kényelmes használni, bár ha neked is 46-os a talpad, akkor nem nagyon fér oda mindkettő. Összecsukás egyszerű. Egyedül annyi, hogy a csapágyaktól többet vártam, nem siklanak annyira, főleg a hátsó, mivel ott a tárcsafék, és kicsit szorul, de nem vészes. A csapágyakat később lehet cseréltetni, féket állítani. Szóval én ajánlom ezt a típust, nekem első rollernek megteszi. 2,15 Km-t 10 perc alatt küzdöttem le megállás, akadály nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az első fék kényelmi funkció, rájöttem, hogy nem nagyon kapok oda, ha fékezni akarom, jobban lábra áll a hátsó sárvédő fék, vagy leugrok. Jobb és bal lábbal is kényelmes használni, bár ha neked is 46-os a talpad, akkor nem nagyon fér oda mindkettő. Összecsukás egyszerű. Egyedül annyi, hogy a csapágyaktól többet vártam, nem siklanak annyira, főleg a hátsó, mivel ott a tárcsafék, és kicsit szorul, de nem vészes. A csapágyakat később lehet cseréltetni, féket állítani. Szóval én ajánlom ezt a típust, nekem első rollernek megteszi. 2,15 Km-t 10 perc alatt küzdöttem le megállás, akadály nélkül.