Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dithler
újonc
Sziasztok!
Rollervásárlás előtt állok én is. Bátorkodtam végigolvasni a témával kapcsolatos fórumokat. Én 3 rollert favorizálok, érdekes módon ebből 2ről kb alig van szó... nem igazán értem az okát.1. Toldysport CitPro (árban verhetetlen, ugyanakkor lehet nincs is többre szükség)
2. Toldysport FlexPro (erről már többen jókat írtatok és nekem is szimpi)
3. Hudora Big Wheel Bold Cushion (erről kb senki nem nyilatkozik, pedig elég esztétikus és praktikus modell)itt vannak együtt: http://3.1m.yt/HorMDef.png
Ti melyiket választanátok és milyen pro és kontra érveket tudnátok felsorolni mellettük?
Köszi mindenkinek a segítséget.
U.I.: 184cm, 78kg vagyok és elsősorban 1-2 km-es, heti 1-2 alkalmas városi terepre kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pánik a memóriapiacon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- DJI Mavic 3 Classic RC drón szett - 4/3" Hasselblad kamerával
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Vostok Europe Energia Rocket GMT karóra
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest