- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Nem igazán értem a három jelöltet
Ha városba kell, akkor ott a Xiaomi 5-ös széria, vagy a Segway F3 esetleg Navee ST. A Max G3 szerintem nevetségesen drága a tudásához képest. Városba a 25km/h-tól nincs mit félni. Nekem volt Kuki G2-őm, hiába ment 40-et, BP belvárosában esély nem volt kihasználni, így a menetidő semmit nem változott egy 25-ös rollerhez képest (cserébe a nagyobb tempó miatt sokkal jobban észnél kell lenni és az enduros sisak alap). Átlag bringást a 25-össel is ki fogod kerülni, főleg ha emelkedős szakasz van.
Ha belefér a keretbe egy hazai vásárlás, akkor én nem erőltetném a külföldit. 2-3 év garancia azért nem rossz, már csak értékállóság szempontjából sem.
#33548XenN25: Ebbe a keretbe elég sok minden belefér. Először érdemes lenne meghatároznod egy pár paramétert, hogy mi az ami neked fontos lenne, hol használnád, kéne-e cipelni stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Milyen TV-t vegyek?
- Arc Raiders
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- BestBuy ruhás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest