Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultio
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Egész fórum ezzel van tele, meg a netes csoportok, hogy kell, te meg ránézésre eldöntötted nem?

Igen, eldöntöttem.
Te régebben vásároltad mindkettőt.
Pont ezért kérdeztem, amit kérdeztem.
Mert úgy látom, hogy szigetelve van. Azt nyilván nem látom, milyen vastagon van benne a szigetelő anyag, de szigetelve van, ez biztos. És nem szedem szét azt, ami működik. Ez a döntésem
.DigitXT
Bár, ha nekik meg eszük van, akkor kis esőt ki kellene bírni: olcsóbb az FBS, mint a gari.
Erre gondoltam én is és ezért kérdeztem meg, hogy akik mostanában vásároltak, mit tapasztaltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Atlas + Vostok 55mm rudak + 245kg tárcsa
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.