Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz Peaceliker #31598 üzenetére

Nekem is G30 van, ami 50 fölött is tud menni, de ettől függetlenül nem érzem biztonságosnak ennél nagyobb sebességnél szerintem.
    Amikor legutóbb szervizeltettem, akinek adtam, le is bxszott, h ez a kis szxr nem ekkora sebességre van tervezve, hogy merem így használni.
    Pedig a Sharksetnél külön erre a rollerre építettek egy egész brandet, ennyire nyíltan még nem bxsztak le, h felelőtlen vagyok, h ezzel a kis szxrral merek "száguldozni", meglepett.
    Aztán ilyenkor persze már hiába mondja az ember, h én nem is azért alakíttattam át, h gyors legyen, hanem, h felmenjen végre egy szirszxr emelkedőn is, (aztán pluszba még megnőtt a végsebessége is).

A videoban érdekes, h hátul nincs is rajta lengéscsillapító, bár ez inkább arról árul el valamit, h miféle utak vannak arrafelé, h alighanem nincs is szükség rá, mert annyira jó az úthálózat minősége.
    De hát mit nekünk úthálózatra költeni, inkább annak az árából teleplakátoljuk vele az országot évente kétszer, h gonoszbrüsszel, meg soros, meg Magyarország jobban teljesít... :U

Mondjuk nem tudom, aki egy Xiaomi Pro 2-t épít át kétmotorosra, meg 72V-osra, az se semmi. ;]

Új hozzászólás Aktív témák