- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vilmaboy #30659 üzenetére
Inkább add el, és vegyél egy Segway G30-at, ha nagyobb hatótáv kell. Annyi mindent írtál, amiket át akarnál alakítani, h nem éri meg szerintem se a Pro 2-re locsolni a pénzt.
A G30 az már legalább 10"-os kerekű, meg alapból nagyobb akksi van benne, és ha esetleg mégis cserélni akarnád mégnagyobbra, akkor belefér a trepnibe egy tisztességes méretű.Bár ha lengéscsillapítós roller kell, akkor meg egyszerűbb már egy Segway G2-t venni. Használtan 200ezerért is hirdetnek sokszor.
Amúgy lengéscsillapítókat a Monorim gyárt a rollerhez, vagy ha nagyon tutit akarnál, akkor előre Sharksetet, hátra meg Konykot keress. De szerintem nem éri meg, ahogy már írták feljebb. Én is csináltam ezeket korábban, de mióta létezik a G2, azóta azt javaslom inkább mindenkinek, sokkal egyszerűbb, mint kiegészítőket szerelgetni egy G30-ra, vagy Pro 2-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest