Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Impair1980

aktív tag

Sziasztok!

Véleményeteket kérném!
    Van egy Sencor TWO rollerem, ami jelenleg szervizben van!
    Másfél éve vásároltam a rollert. Két év garancia van rá! Eddig tökéletesen működött, semmi gondom nem volt vele. Nagyon vigyáztam a rollerre, sosem mentem vele esőben, sárban, hidegben. Télre félre volt téve, elő sem vettem.
    Azért küldtem be, mert 5km használat után teljesen elsötétül a kijelző és az első kerékben lévő motor ilyenkor nagyon felforrósodott. 1 óra várakozás után újra lehetett használni. Majd megint 5km használat után meghalt. Az Appban néztem folyamatosan a hőfokot. 50-55 fok fölé sosem ment. A szerviz ma felhívott, hogy az elektronika meghalt, ami miatt még összeolvadt két vezeték és ez miatt elszállt az akkumulátorban lévő elektronika is, ami miatt aksi csere lenne. (Azt mondta, hogy olyan nagy terhelést kapott, amit már nem bírt a vezérlő) 0v-ot mér a szervizes az aksi kimenetnél. Mivel az aksira csak 1 év garancia van, 50eFt lenne a csere. Az elektronikát már kicserélték, most már "csak" az aksi cserére vár!
    Ezt nem akarom bevállalni. Írtam egy emailt a Sencornak. Még nem kaptam választ!
    Egyértelmű számomra, hogy nem természetes elhasználódás miatt ment tönkre az aksi, hanem a tönkrement elektronika okozta az aksi halálát is.
    Szerintetek?
    Valaki volt már ilyen helyzetben?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés