Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pescara

aktív tag

válasz Warzoz #24569 üzenetére

Valamit biztos lehet rajta segiteni, irtak tobben, de ahhoz erteni kell, en biztos nem mernem szetkapni. En szerencses vagyok, mert itt Athenban van segway markaszerviz es ha idopontra megyek, egybol megcsinaljak, 3 munkanap alatt alkatresz is van hozza, ha ugy alakulna. Magyarorszagon mondjak, hogy eleg bonyolult, mert Csehorszagba kuldik javitasra , ugyhogy kb egy honjappal lehet szamolni, ami itt max 1 ora volt eddig. meg sokan irjak, hogy van amikor ugy kuldik vissza egy honap mulva, hogy nem szunik meg a hiba, ezert szeretek ott lenni amikor beadom, hogy legalabb meg tudjam mutatni, hogy mi nem tetszik. Pl egy zajos szervizben siman lehet, hogy nem is hallanak meg valami furcsa hangot , amit bte viszont igen egy csendes utcaban. Nekem mar kuldtek ugy vissza az elozo xiaomit, aminek egyik naprol a masikra lett egy kattogo hangja a hatso kerekben, hogy jol van az ugy, nincs ott semmi hang:-)) egy het mulva mar ok is meghallottak, mert egyre hangosabb lett, de azalatt szarra is ment es szerencsere gariban kezeltek a hibat es mivel alkatresz sem volt hozza, visszaadtak a roller arat. Na akkor valtottam gyorsan a segway g30 max2-re, mert annak jo a szervize is itt es alkatresz is van hozza. Mondjuk 9 honap alatt semmi baja nem lett, leszamitva egy elso sarvedo cseret.

Új hozzászólás Aktív témák