Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polo493
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Pontosan ,én sem estem soha nagyobbat bicoval míg el nem ütöttek
szerencsém volt nem tört be a fejem ,nem úgy estem abban a pillanatban ,nem lehet esést tanulni persze motto sportnál,múltkor azt néztem hogy egy képzett harcos lefagyott stressz alatt mint amikor gyerekeket késeltek játszótéren és a felnőttek elfutottak ,egyszerűen stressz alatt leblokkol elfut az ember 99°%-a ha nem képzi magát rá folyamatosan, kerékpár úton is bármikor átfuthat egy nyúl,őz..halk roller később veszi észre az állat és nagyobb eséllyel kerül eléd ,nagyon közel,a baleset definíciója pont az ,amit nem tudsz elkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Micro Four Thirds
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Arany János - Kapcsos könyv
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerencsém volt nem tört be a fejem ,nem úgy estem abban a pillanatban ,nem lehet esést tanulni persze motto sportnál,múltkor azt néztem hogy egy képzett harcos lefagyott stressz alatt mint amikor gyerekeket késeltek játszótéren és a felnőttek elfutottak ,egyszerűen stressz alatt leblokkol elfut az ember 99°%-a ha nem képzi magát rá folyamatosan, kerékpár úton is bármikor átfuthat egy nyúl,őz..halk roller később veszi észre az állat és nagyobb eséllyel kerül eléd ,nagyon közel,a baleset definíciója pont az ,amit nem tudsz elkerülni.