Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
köszi, de igazából ennyit nem akartam tökölni vele. inkább egyszerűen eladtam, és majd ha lesz engedélyezett típus, veszek olyat. amúgy is csak átmenetileg akartam nyáron használni, amíg nem dől el, hogy hol fogok véglegesen lakni. mert lehet, hogy onnan értelme sem lesz rollerezni. de azért köszi a tippet!
(egyébként mivel képes 20km/h felett is menni, nem hiszem, hogy engedélyeznék. ennek meg nem flashelhető a firmware-je. jelen pillanatban itt németországban az a helyzet állt elő, hogy nem létezik engedélyezett típus, amik engedélyezettek lesznek majd, azok szeptember 1-től elérhetőek, ami egy vicc. túl későn fogadták el a törvényt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rockrider Race 940 S
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest