Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
válasz Reggie0 #19658 üzenetére
Konkrétan azt írják, hogy nem veszi el a gázt fékezéskor, illetve a csukó
mechanika nem elég biztonságos. Előbbi vmi firmware hiba lehet, utóbbi
viszont olyan, amilyen már tervezés óta, akár más rollereket is érinthet...Belepörgettem egy teszt videóba (mások is ezt tették), úgy néz ki, hogy
tényleg elég ha arra a kiálló pöcökre rálépsz, és már nyeklik is össze.
(Kicsit hasonlít a Kugoo S1-ére, de ott kisebb pöcök volt, és kifejezetten
erőlködni kellett még a kormánnyal is, hogy kiugorjon a zárszerkezet.) -
gergo5991
őstag
válasz INGJOKE #19653 üzenetére
én nem tartom hülyének, lehet korán reggel volt elbóbiskolt, sietett munkába, megszokásból tegyük fel mindig nyitva volt a kapu majd lehet a kamerás bezárta hogy megleckéztesse, kommentekben azt irták meghalt az illető. A hozzátartozók remélem megfogalmaznak a facebook felé egy kegyeletsértési pert, már 10k komment 2,5m view, és a 10k kommentből 99,99% viccelődik más kinlódásán, vagy kinhalálán
-
PociAti
őstag
válasz Anikó93 #19655 üzenetére
Köszi hogy megkerested!
Én a Ninebot-Segway weblapján kutakodtam, illetve a magyar MM E25E termékoldalán.Az első probléma még nem is okozott volna visszahívást, firmware frissítéssel valószínűleg orvosolható, de a második miatt megértem a hatóság szigorúságát.
Hasonló esetek miatt nagyon sok apró cég termékét elkaszáltak már, nem mérlegelhetnek a cég mérete miatt. Pedig az előfeltételezésem az volt, hogy valamit túlgondoltak, de ilyen ítéletek miatt örülök a létezésüknek.Lehet valaki azt gondolja, ez így túl szigorú, elég lett volna nekik javaslatot tenni az átalakításra, pl. hogy milyen zármechanikára cseréljék ki, de ez a szerv úgynevezett "felügyeleti hatóság", amelynek nem feladata a termékfejlesztés. Az mekkora presztízsveszteség lenne, ha javaslatuk a gyakorlatban nem is működne. Ők csak a megfelelőséget vizsgálják, felügyelik azt, mit szabad forgalomba hozni és mit nem.
-
DigitXT
nagyúr
válasz gergo5991 #19661 üzenetére
Ránézésre k. gyorsan megy az útviszonyokat figyelembe véve, és nem fékez:
utóbbi lehet a kulcs, mert kb. kizárt, hogy ne vette volna észre a sorompót.
(Szerintem műszaki hiba lesz mögötte, és így, hogy esetleg meg is halt, nos,
meglehetősen visszás dolog szimplán hülyének nézni, és Darwin díjra jelölni.)Ui: mondjuk ha tényleg nem akart megállni a roller, és mellkas magasságban
vészesen közeledett egy sorompó, jobban járt volna, ha eldobja, és csúszik...
Nyilván az aszfalt húzása sem kellemes, ám jobb a többszörös bordatörésnél.Szerk: revideálom az álláspontom, tegnap telón láttam a videót, picit rosszabb
minőségben. Jobban megnézve hátrarakja a súlypontját, azaz fékezne. Későn.[ Szerkesztve ]
-
OhYeah
kezdő
Sziasztok, érdeklődnék hogy szerintetek hol kéne meghirdetni egy Dualtron Achilleus-t a hardverapro.hu és a jofogás.hu-n kívül ? Az érdekelne hogy van-e valami specifikus csoport, vagy hely ahol az ehhez hasonló nagyobb rollereket meghirdetik ?
-
veterán
válasz gergo5991 #19661 üzenetére
"korán reggel volt elbóbiskolt, sietett munkába, megszokásból tegyük fel mindig nyitva volt a kapu majd lehet a kamerás bezárta"
Ez változtat azon, hogy Ő a hibás vagy sem?
Az internet meg ilyen, ha más a véleményed mindig megtalál egy két troll, ha sokan trollkodtak valahol, akkor a vérszagra jön a többi troll is.
-
DigitXT
nagyúr
válasz polo493 #19669 üzenetére
Ha sürgős az eladás, nyilván érdemes a piac alá árazni, de ilyen féláron duma...
Csak teret enged a hülyéknek: jönnének a mennyit engedsz a feléből tesók...OhYeah: mint alternatíva mondtam, én sem hirdetek ott. Ha nagyon nem akarják
elvinni egyik felületről sem, akkor van abban vmi, amit a kolléga mond. Túl drága.
(Viszont ész nélkül alá árazni meg nem csak anyagilag problémás: még a végén
megszakértik, hogy biztos valami rejtett hibája van, azért adod túl olcsón LOL...)[ Szerkesztve ]
-
pescara
aktív tag
Szerintetek max30 es pro 4 kozott melyik a jobb valasztas? Pro 4 olcsobb valamivel. Atlagos varosi hasznalatra lenne, a hatotav boven eleg mindkettonel, az nem igazan szamit. Olyat hallottam, hogy a pro4 hez nehez alkatreszt talalni, a masikhoz van minden.
-
Skynet258
veterán
Sziasztok!
Van egy alap módon tuningolt (elöl EXA légrugós Monorim, 34km/h a vége sebességben) Xiaomi Pro 2-m cirka 600 kilométerrel, itthon van hozzá a 10 colos külső belső is de az végül nem került rá (még).
Kérdésem az lenne, hogy ti mit tennétek, 10 collal és az említett upgrade-ekkel egy sokáig és jól használható rollert nyúzhatok, vagy ha váltanék (mert a kisördög ott motoszkál), akkor mire lenne érdemes váltani? Néztem a NIU KQi3 Pro-t, amire Youtube szerte rásütötték, hogy Xiaomi verő - de sajnos az ára is, perpill 4 kilóért látom (bár volt már lényegesen alacsonyabb is).
Ha valódi előrelépés lenne akkor a mostanit eladnám és ráfizetnék egy ilyenre, kérdés, hogy megéri-e? Papíron nem, de hátha valaki próbálta és azt mondja ég és föld a Xiaomihoz képest és megéri.
Vagy mi lenne a következő lépcsőfok ha fontos az összecsukhatóság és a max 20 kiló körüli súly? A 30 körüli sebesség megléte is jó lenne, akár szoftveres módosítással (de nem dőlök a kardomba 25 -tel sem).
Mit vennétek egy kissé pimpelt Pro 2 után?
Előre is köszi! -
Peaceliker
addikt
válasz Skynet258 #19672 üzenetére
20 kiló erős limit.
Ha esetleg még 28 belefér, akkor mantis 10 dual könnyen szállítható, súlya sem gáz.
Ilyen pár 100w os gépek között nincs értelme cserélgetni szvsz. Mondanám, hogy következő lépés egy 48v os 6-800w os gép lehetne, de onnan megint csak x idő és jöhet a dual gép. Felfüggesztésben meg ég és föld, mindegy pálcikára mit aggadsz
Használd hazai garis alig hajtott gépek szoktak lenni 500 körül. Ha új kell és nem 700 ért, akkor Aliexpress"Oh my Goa'uld!"
-
veterán
válasz pescara #19671 üzenetére
Jól hallotad, a Pro 4 még új, nincs hozzá semmi.
G30 meg régi, elterjedt.
És hátsó kerekes, ami el is döntheti akár a kérdést.
Hogyhogy olcsóbb?
Pro 4 300körül van, G30 meg 230-240ezer, az aktuális Euro árfolyamtól függően - mármint DHGateen; máskülönben nem éri meg megvenni.
Pro 4 addig érte meg, míg az Auchanben ~190 körül adták.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
pescara
aktív tag
válasz Thunderzolee #19674 üzenetére
Itt( Athen) most 699 E akcioban 799-rol, 2 ev garival.
-
pescara
aktív tag
válasz Thunderzolee #19674 üzenetére
Igen, megneztem, kb egy arban vannak most . Akkor te a G30 at ajanlanad inkabb?
-
veterán
válasz pescara #19677 üzenetére
Athénba nem lehet DHGateről rendelni?
A Xiaomi nem jobb.
A kettő közül sztem azt kell venni, amelyik árban jobb, és ez a G30.A Pro 4 csak akkor érné meg a G30 helyett, ha olcsóbb lenne.
Hatótáv egyébként a hirdetett 55km helyett csak 45km. Ezt is hozzászámoltad? A roller dobozán csak 45km hatótáv szerepel. Az akksija ugyanakkora, mint a Pro 2-ben van, így kb annyit is megy el. (~35km)
Azért a G30 picivel többet tud.
Ráadásul a global verzió (G30P) alapból 30-al megy 25 helyett. Hosszabb utaknál jól jön, ha hamarabb odaérsz valahová a nagyobb sebesség miatt.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz pescara #19646 üzenetére
Na a G30LE tipikusan az, ami idehaza pont annyiba kerül, mint DHGateről a G30P.
Akkor meg már inkább a teljes G30-at veszem meg, nem a "butítottat".
Ennyi erövel egy F40, D38, Pro 2 is kb ugyanezt tudja. Vagy ha a Pro 4 ugyanennyi lenne, akkor kb egálban lenne a tudásuk.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
pescara
aktív tag
válasz Thunderzolee #19678 üzenetére
Koszi, kiprobaltam, elvileg engedne tovabb, kiirta hogy greece es kezdhettem volna regisztralni. G30 Es G30EL kozott mi a kulonbseg? Es cruise control van rajta, mert peldaul azt sok helyen nem jelzik a g30-nal. Hatotav nekem boven eleg mindkettonel, ha tenyleg tudja a 20-25km-t, az nekem mar szuper. Varosban hasznalom, meg a pro2 is eleg lenne, csak a nagyobb kerekek miatt szimpatikusabb a masik 2. Meg a pro4 mar brutal nagy is, az is tetszik, hogy nem kell kuporogni rajta
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz pescara #19680 üzenetére
A G30 kb a legnagyobb a pálcikarollerek között, ezt most a Pro 4 is tudja már.
G30D német verzió 20km/h
G30E EU verzió 25km/h
G30P global (USA) verzió 20mph20mph =~ 30km/h
Az L verziók (G30LD, G30LE, G30LP) pedig ezeknek a kisebb akkus verziója (picit rövidebb, és a platni is rövidebb), 45km-es hatótávval.
Nekem volt/van rajta tempomat, bár én nem használom.
Arrafele nem akciózzák a Pro 4-et?
500 Euro körül már megérné.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
pescara
aktív tag
válasz Thunderzolee #19681 üzenetére
Koszi! Hat de, 799 eurorol aruljak most 699 ert. 400 ert vettem a mi 3 lite -t, amit most alkatreszhiany miatt visszateritenek, mert lett egy garis hibaja es nem tudjak megcsinalni . Az amugy sem volt eleg, hatotav es emelkedok miatt es cserelni akartam valami kicsit nagyobbra, pont jokor dobta be a turulkozot a lite. Arra a 400 eurora akarok valamit rafizetni, valami erosebbre.
-
pescara
aktív tag
válasz Thunderzolee #19681 üzenetére
Amugy nem kapkodom el, mert egy berlos cegnel jovo heten szabadul fel egy g30 el es egy honapra kibereltem(az a legrovidebb lehetoseg) , ugyhogy tudom probalgatni, aztan raerek donteni. Amugy ez a nagy akcio az osszes nagy lancnal a pro4-re.
https://www.plaisio.gr/smart-tech-gadgets/ilektrokinisi/ilektrika-patinia/xiaomi-electric-scooter-4-pro-ilektriko-patini_4042018?gclid=CjwKCAjwq-WgBhBMEiwAzKSH6DwOnKOoz9ZpSy1JwAaCg7AO75jGa4xRuEOIcmPclOjLClyMihvjPRoC5OMQAvD_BwE -
Tomi881
tag
Sziasztok
Ninebot MAX G30 II-t érdemes venni 120 kg súllyal? A nagy hatótáv miatt gondolkodom rajta. Xiaomi Pro 2 is elviszi a 120 kg-mat, de nem tartom egy erős gépnek, mintha nagyon erőlködne, félek hogy hosszú távon nem fogja bírni.
Néztem a Navee N65-öt is, de súlyra igen nehéz. Aztán a Ninebot F65I-t is megláttam, de az elég vastag árcédulával kapható. A cél: vigyen fel egy kisebb lejtőn, és 25-30 km-t menjen egy töltéssel 120 kg-val. -
OhYeah
kezdő
válasz Thunderzolee #19675 üzenetére
Előre is nagyon szépen köszönöm
-
salieri.
őstag
Sziasztok,40 km van az F30E rollerban és sima úton, teljes sebességgel valami zörgő hang jön a kormányból.Mi okozza?köszi.
-
PociAti
őstag
válasz pistutm #19689 üzenetére
Az adatlapod alapján feltételezem, hogy budapesti címet keresel. Nos ott nem vagyok járatos.
Ezen a YouTube videón bemutatják a folyamatot: Xiaomi scooter 1S BLE157 downgrade using stlink.Nem nagy mutatvány, az eszköz is elég olcsó:
2.390 Ft, ST-Link V2 programozó debugger STM32 mikrokontrollerekhez.Viszont ha nincs affinitásod hozzá, meg nincs pákád, akkor szóba jöhetne egy ismerős... de ha az sincs, akkor a Xiaomi rollerekkel foglalkozó szervizek többsége valószínűleg foglalkozik vele. Talán valaki konkrétumot is tud ajánlani, mint említettem nekem nincs tapasztalatom vele (nekem még régi verzióval jött a rollerem, és nem frissítettem rajta, szóval én könnyen vagyok vele).
Egy éve beszéltem egy rolleressel, aki magának próbálta megoldani a fw frissítést, nagyon nem értett hozzá, nem is jött neki össze. 25.000-ért csinálták meg neki, de később talált egy másik szervizt, ahol 10-ért is megcsinálták volna. Kérj több helyről ajánlatot.
Szerk.: A hozzászólásból nem derül ki egyértelműen, de a firmware frissítés közben téglásított rollert is ST-Link V2-vel lehet életre kelteni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
pistutm
csendes tag
válasz PociAti #19690 üzenetére
Koszonom a valaszod.
Tutorialt neztem en is, nem merek neki allni.
Sajnos se paka se ismeros nincs akinek regi rollere van. Raadasul akarhany pesti szervizt hivtam fel mind elkuldtek.Ha valaki esetleg tud olyat aki foglalkozik ilyesmivel akkor orulnek egy ajanlasnak!!! (BLE157)
Szerk:
Nem tegla, csak szeretnek gyorsabban menni 25-nel.[ Szerkesztve ]
-
pescara
aktív tag
válasz Thunderzolee #19691 üzenetére
Bocsd az ujabb zaklatasert, ma lattam itt, hogy a G30 !! -es le van ertekelve 899eurorol 749 re. Az nagyon kozel van a pro4 hez( 699) .Alkatresz meg minden mas szempontbol (65km ) azt mondod megeri a kulonbseg?
-
Tomi881
tag
válasz Thunderzolee #19691 üzenetére
17-18 km/h-val. 50% alatt is megy, de nem ennyivel, talán 12-13-al.
Viszont 25 km/h-ig simán felgyorsul egyenes úton tele akkuval olyan 60% töltöttségig.
Átlag 16-19 km jön ki egy töltéssel.Nagyon szemezek a G30 II-vel, csak annak is 100 kg max. a terhelése. 410 ezerért meg soknak tartom a 120 kg-al terhelhető F65I-t, ami még menőbben is néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Tomi881 #19694 üzenetére
A 100kiló nem feltétlenül a mechanikára vonatkozik, az bírni fogja, inkább a motorerő az ami kevés ilyenkor, mármint a 120kiló mozgatásához. Ezért írtak rá 100kilót.
Hát ha a Pro 2 is használható volt ezekkel a sebességekkel, akkor a G30 jobb lesz, mint a Pro 2; de hát nyilván az F65 újabb már. Erősebb motor, indexek.
Sztem a G30 csak DHGateről éri meg, a hazai ára az túl sok érte, annyit nem ér. Akkor inkább valamelyik keveset használt példány a Hardverapróról.
-
veterán
válasz pescara #19693 üzenetére
Hát 50 Eurot megér a nagyobb akksi, meg főleg a hátsó kerék hajtás.
Az jó ötlet volt egyébként, h kipróbálnád. A G30-nak bér roller verziói is vannak, sokkal nagyobb akkupackkal.
Utána már el tudod dönteni, h megfelel-e ergonómiailag, ill. motorerőben.DHGateről nem tudod megrendelni?
600Euro alatt maradnál vele.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest