- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
DigitXT #18349 üzenetére
600w os kugoo g2 pro, az alattam 38-40 et tudott, 48v 15ah,nem is 12 (vagy mennyi is ez a csoda). Gyorsítás közben 1200w körül kért (nagyon fancy kijelző írta épp mennyit eszik. Ha tartottam volna a 38as tempót mondjuk nem tudom mennyit eszik, de ugye toltam padló, gép meg nem bírt többet, persze nem volt maxra töltve. Szóval igen, 40 hez legalább 600w kell, de lehet több.
És igen, akkor egy 12ah akku semmire nem elég.De mind ezzel nem is lenne baj. Ennyit tud, oké. De hol van benne az, hogy 1200eur(ha nem írok hülyeséget) a gép? Én csak ezt nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- SörcsaPH!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest