Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
válasz
Reggie0 #13798 üzenetére
Ha megnézed ebben a hsz.-ben a képeket, akkor azt látod a csukló mechanizmus felső negyedénél volt a törés mint nekem is. A törést szerintem az okozza, hogy az a vastag erős csukló belső átmérője egy nagyon kicsit (pár század milliméter) nagyobb mint a kormánycső ami bele van heggesztve. Ezért a hosszú erőkarral (aka kormány) megtudod mozgatni egy egy úthibánál. Innentől kezdve csak idő kérdése mikor fárad el. Én azt találtam ki, hogy felülről az illesztésbe 2k epoxi ragasztót teszek, így kimerevítve és megelőzni a mozgást.
G
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Érkezik a Syberia: Remastered
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Eladó Ray-Ban napszemüveg
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest