Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Drizzt01 #12767 üzenetére

Elhiszed, hogy baromira semmi izgalmas nem lesz ebben 45 km/h-nál sem?:Y
    Tudom, mert az enyém meg annyit megy végre, teljesen feltöltött akkuval... És?
    Hosszú egyenes út és azért "izgalmas", mert 10 km/h-val többet mutat a mérő?

Max. akkor izgalmas, ha mégsem annyira egyenes, attól megy fel az adrenalin,
    hogy mikor fogsz elfirkálni egy gyökéren.:D Végülis az is egy szórakozás, LOL.
    (A bicikliút rosszabb szakaszán 40 fölött menni istenkísértés, és az a Kirin klón
    se lesz annyival masszívabb, hogy biztonsággal meg lehessen tenni. De vegyél,
    húzd szét, csak ha bármi van, majd jusson eszedbe: én szóltam... Nyilván nem
    vagyok szent a tankommal, s nagyon kíváncsi vagyok a 8kW-os teljesítményre,
    de kb. egy teszt lesz, aztán le lesz csukva, mert csak kaparni fog, menni nem.)

Ui: ez amúgy rámutat a dilemmára, hogy alkalmas-e "hosszútávú" közlekedésre
    a roller, és hát úgy néz ki, hogy alkalmas, DE... De nem izgalmas. Meglepetés?
    És akkor se izgalmas, ha 2x gyorsabb... Fasza egyenes úton állsz és mész.:K
    Elvileg a közlekedésnél az a cél, hogy hatékonyabb legyen... Nem izgalmasabb:
    gyorsabban mész, többet fogyaszt, ám kevesebb ideig tart az út... ez az előnye.
    Már amíg teheted. Ha majd trafiznak a rendőrök, akkor nista bicikliút.:N Viszont
    onnan tényleg izgalmas lesz, mert bármikor elsodorhatnak az autósok.:))

Szerk: mondanám, hogy vegyél motort ha izgalmakat keresel, csak hát azok a
    motorosok, aki közúton keresik, elég gyakran a Kék fénybe kerülnek, zsákban.
    És általában nem arról szólnak a hírek, hogy egyenesben szálltak el! Hanem a
    kanyarban, mert a kétkerekű élvezeti értékét a kanyarodás dinamikája adja. (Ill.
    persze rolleren ebből kevés van, de akkor mondjuk a fergeteges gyorsulás...:D)
    Jó, hát rolleren abból is kevés van, ezért szokták húzni a teljesítményt az égbe.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés