Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- [Re:] [TheLázs:] ADHS
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Gyere el a 9. BRSZK-ra!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:20:45
LOGOUT.hu
Hozzászólások
jjohn
aktív tag
Én pár napja járok ki úgymond folyamatosan a nagy Dunára és most Tímár River Plusz Big Cheese piros etetőt használok.Tele van angol morzsával, darabos kukoricával és sajt aroma meg némi foghagymát éreztem benne és még más....
Ugye az angol morzsa fogóssága nem vitatott, úgymint az áztatott kenyéré mindegyik hal kedvence.
Fogósságát bizonyítja, hogy már fentem írtam mit fogtam és a napokban még jött kilós paduc, kilós jász stb, 60 70 dkg alatt nem is jöttek. Ugyan nem egy kosárnyi, de hal nélkül nem mentem haza és ez kb 3-4 órás horgászat alatt értem.
Lassabban bont, mint a sárga tesója. Amiben sokkal több a kukorica szemcsésebb gyorsabban bont, nyári pecához jobb lehet.
A feketét nem találtam megfelelőnek se most se tavasszal. Ellenben az élő anyag hozzátétele nagyban javít a fogósságon ez nem vitatott. Bárhova mész folyó, tó az élőanyag sokat lendít a fogósságon.
Ez a tapasztalatom és saját véleményem.