Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz
Mizsala #53097 üzenetére
Aliexpress orsóban szerintem verhetetlen. Zsinórt még én sem vettem ott, azokat nem ismerem, de orsót nyugodtan. Tsurinoya márkában nincs gagyi és olcsó. Itthon is meg lehet venni ha gyorsan kell, kis felárral. Pergető fronton már több éves tapasztalat van ezekkel az orsókkal, bírják. Persze néhány hibás itt is előfordulhat, mert ügye tömeggyártás, de nem fizeted meg a több közvetítő díját ami nagyon meglátszik az áron.
Bot fronton csukázni valszeg itthon jobban jársz ha választasz valamit, zsinór se feltétlen drága itthon, ezeket meg lehet venni. -
törölt tag
válasz
ctrlaltdel13 #53087 üzenetére
Tudsz azért hideg víznél is variálni az olajjal. Tőkehal olaj pl hideg vízre. Csukamájolaj leánykori nevén. Csak olyat kell szerezni ami nem finomított , legalábbis vsz az jobb horgászatra. Annak van igazán vad illata
Próbáld egyszer ki ponytozásnál hideg víznél pisztrángtáp ledarálva és pici víz a többi folyadék hozzá tőkehalolaj . Ha jég van a tó egy részén annyira hideg a víz akkor is jó kaja úgy vettem észre. Ha süllőt fogsz vele ne lepődj meg az is szereti.
-
törölt tag
válasz
diablo1984 #53082 üzenetére
Keszegre élő csalit használok mindig. Kivéve nyáron apró szemű fehér hungarocellt a törpék miatt, és van még a csalikészletemben apró szemű pufi . Annyira apró szemű pontyozó horogra nem is tudnád rászúrni. Azt hiszem Carp Zoom márkájú és többféle színű van egy csomagban sárga, lila , bordó stb. Ezt viszont eszi a törp meleg víznél. Etetőanyagnál vsz lényegesebb az ilyen lehűlő víznél tudni hol mozog a keszegféle . Viszont ahhoz képest november vége van meleg még a víz 10 fok környéke sacc/kb. Legutóbbi pecáimnál amikor pontyoztam a kaja pisztrángtáp volt és piszkálgatták a keszegek a 3 szem csemegekukoricát nagy pontyozó horgon. Felvenni nem tudta direkt nagy horgot tettem és 3 szemet de lelopkodtak 1-1 szemet időnként. Ha csonti pici horgon lett volna a csali szépen jött volna a keszeg .
-
Mizsala
tag
válasz
Zoli bácsi #53095 üzenetére
Köszönöm!
Valami ilyesmiben gondolkodok. A van pénz az erős túlzás, de ezután a hétvége után ezt a keretösszeget lőttem be a vásárláshoz. Nyilván ebben a zsinórnak is benne kell lennie.@saen: köszi, de épp a kínai dolgokat akarom elkerülni. Alapvetően nagyon mellette vagyok az alizás és ebay-ezésnek, de egyre több helyről jön a rossz tapasztalat. 30-as zsinór szakadt ilyen módon, tuti nem volt sérülve, 1 éves volt, aliexpresses. Egy 5kg-os halnak semmilyen körülmények között nem kellene ezt eltépnie szerintem.
Nyáron csak spiccbotoztam, aliról a 10-12-14-es zsinórok, mind szakadtak foylamatosan, illetve az előkékről a horgokat rendszeresen leszedték, úgy hogy a horognál szakadt vagy lecsúszott. Gondoltam berozsdásodtam, meg öregszek is, nyilván nem úgy kötöm már a 18-as horgokat mint régen. Egyszer bent voltam a walterban etetőanyagért, gondoltam kipróbálok valami új zsinórt. Ugyaníg vettem egy 10-12-14-es szettett, és láss csodád, nem szakadozok és nem maradnak le a horgok az akasztások során. (mondjuk az ára mellbe vágott
, de az élményfaktort jelentősen növelte, és hát ezért hobbi a hobbi)
Mostanában egyre jobban érzem, hogy ahol minőség kell, ott nem jó az alis olcsó cucc. (Kivéve ha ajánlottat veszel valamilyen termék palettáról, de én a horgászcuccokból csak az olcsóságra mentem rá, nem olvastam el mit érdemes alizni
)
-
A fogási napló leadási határideje ugye jövő év február 28? Turista jegy esetében is?
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Mizsala #53091 üzenetére
Szerintem felesleges 50e ft arra a célra.
Csukázni egy kétrészes erősebb pergető, vagy pontyozó bot is megfelel, vagy egy olcsóbb teleszkópos.
Én is újrakezdő vagyok, előben én is szívtam az olcsó orsókkal. Sajnos az olcsóbb orsókat gyárilag minimális zsírzással rakják össze, a fék lamellák is szárazak, a fém lamellák rozsdásak. Ennek az eredménye a letapadó, hibás működésű fék. Én minden olcsó orsón végzek 0km-es szervizt, vagyis szétszedem. Olajjal vagy zsírral átitatva a filc fék lamellákat, használható lesz a fék, finoman állítható, nem tapad le.
Szóval én csukázáshoz egy kétrészes vagy teleszkópos minimum 40-80g dobósúlyú 3m körüli botot vennék, max 10e. forintért. Erre egy hasonló árkategóriájú orsót, tetszés szerint első vagy nyeletőfékest. Ha nem Okuma, akkor a fék karbantartásával kezdenék, utána feltölteném 0,35 körüli monofillal, de szerintem fonott is mehet....
Amit leírtam, ennél olcsóbban is kapsz felszerelést, de ha van pénz, szerintem ez alá nem érdemes menni. -
A Zéé
addikt
válasz
szetcsuszott #53090 üzenetére
hideg van már nagyon. Tegnap én is elmentem Dunakeszi bányatóra, és csak a hosszúelőkés módszer ment, az is csak a 12-es élőkén 16-os horoggal, 2 szem csontival. Tönkrement az egy szem ilyen előkém, felraktam helyette 14-es zsinóron 14-es horogot, arra mozdítás sem volt másfél órán keresztül. Csináltam egy 16-os horgos előkét a parton, és újra jöttek a keszegek, de a 0,5 oz spiccen alig látszottak a kapások. Match-et, methodot meg sem kérdezték miért van ott, pedig azok is le voltak finomítva teljesen.
Mellettem fogtak 10 óra felé egy pontyot meg egy amurt bojlival, aztán utána semmit. -
Mizsala
tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Újrakezdő horgász vagyok, lényegében a gyerekkoromból megmaradt "felszereléssel" horgászgatok, kínai damillal és drótelőkével így az őszre való tekintettel csukára.
Annó amikor abbahagytam a horgászatot, gyakorlatilag semmit nem lehetett fogni a túlhalászás miatt. Ezért akkoriban nagyon sokan felhagytak ezzel a hobbival.
Az elmúlt 3-4 évben betiltották a lehalászást, ezért elkezdtek komolyabb halak lenni a vízben. Így aztán gyerekkori cimborákkal újra váltottunk engedélyt és elkezdtünk kijárogatni.
Nyilván a noname orsó féke minősíthetetlen, a damil bár 1 éves, de kínai noname, a botról inkább ne is beszéljünkTörtént a hétvégén, hogy egy 5kg formájú csuka megtépett néhány perc fárasztás után. Csúnyán darabosan megszólalt a fék a kirohanás során, majd a damil szakadt az úszó alatt, ahol nem is volt kötés rajta. Elszomorodtam. A legjobban a csukát sajnálom, remélem ki tudja köpni valahogyan a bentmaradt horgot
De beláttam, ha ilyen halak vannak, akkor vásárolnom kell értelmes felszerelést.Kérlek, ajánljatok nekem botot, orsót és damilt úszós csukázáshoz.
Olyan 50 ezer forintot szánnék rá. Persze ha van alternatíva olcsóbban (nincs szükségem high-end cuccokra) és esetleg 2 szett is kijön ennyi vagy egy picit több pénzből, akkor az lenne a legjobb!Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
szetcsuszott
aktív tag
Tegnap még utoljára én is házhoz mentem a lóf@szért, mint ahogy kb. egész évben tettem.
hideg vízi dovit, hideg vízi tímár, illetve keszeges tímár, mindennel próbálkoztam. Csontira kizárólag pár törpe, csemegekukoricára 1 db törpe, minden másra kapás sem. Hiába, halat ott lehet fogni, ahol van. Drága tanulópénz volt 45000 JMF-ért, nagyon hosszú ideig csak a Tisza játszik nálam.
És még van, aki sokallja a Balatonon a 26000-et. Én a seggem a földhöz verném, ha csak ennyit buktam volna be az éven, megfordítva, örülnék, ha egy Balaton-szintű ÉLŐvízen horgászhatnék ennyiért.
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
csontit is ilyenkor alkalmazom ,sbs c1 működik már hosszabb ideje,több vízen.
Hideg víz nálam akkor kezdődik ,amikor már nehezen lehet helyet találni a jég miatt . -
Spoon16
tag
Nekem tegnap a fekete Tímármix hidegvizi kaja vált be és csonti/pinki. 12 kisebb keszeget sikerült fogni kb. másfél óra alatt, elég szépen ettek a hideg vízben is. A kukorica sem és a HD-s popup bogyó sem kellett nekik.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
@mriya@ #53086 üzenetére
Ebből is látszik hogy nincs tuti csali, meg az elméletek mindig megdőlnek.
A halibut eleve olajos, ami ugye hideg vízben nehezen bont.
Ilyenkor az alkohol alapú kéne hogy jó legyen.
Innen is látszik hogy vagy eszik a hal, akkor mindent, vagy nem és akkor mindegy mit raksz föl. -
@mriya@
őstag
válasz
Én epres (ananászos) halibut pellettel fogtam télen pontyokat.
-
törölt tag
Sziasztok!
8000 ft körül keresek orsót minimum 50-es kéne. Évente 5-6 alkalommal lenne használva .elsö fékest keresek elsősorban . Ki milyet ajánlana ? Köszönöm elöre is a segitséget!
-
diablo1984
veterán
Sziasztok
Ebben a lehűlt vízben milyen csali, ízvilág ami jobban bejövős? Holnap még feedereznék egy utolsót az évben és ha csontira nem jön a keszeg-kárász, akkor valami lebegő csalit felszúrnék a csalitüskére csak jó volna tudni, hogy ebben a hideg vízben mégis mi a bejövős....
-
musli26
tag
A haldorádo
webshopba 22-25.-ig ingyenes szállítás van.
Hátha valakinek hiányzik még valami. -
snefi2
csendes tag
Hello
Bot "kikotozot" keresek esetleg valaki latott mar ilyet?
scenario:
ket picker bedobva de mivel egy idegen stegen vagy ezert nincs bottartod csak ket vodrod.
az egyiken kiszedsz egy halat es hatatforditasz a masik botnak.
es mar csak azt veszed eszre visszafordulva hogy a masik bot vagtat a 10 fokos vizben...
szoval valami kotel es valami nem karabiner vagy valami szivacsos karabiner vagy barmi ertelmes es nem akadalyozo megoldasra gondolnak..
valaki latot mar ilyet valamerre a neten? -
bilon73
aktív tag
bordással, vagy feeder kosárral csinálj alapeetetést, és utána method.
legalábbis én így csinálom.de a method lényege a keresőhorgászat, azaz 3-4x ugyanoda dobni, ha nincs hal, akkor másik helyet megcélozni...és így tovább.
-
törölt tag
Sziasztok!
Eddig bordás kosaras fenekező szerelékkel horgásztam. Úgy gondoltam kipróbálnám a method kosarat. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.
1. A method kosárral is lehet alapozó etetést végezni? Ebből is egy hirtelen rántás után kijön az etetőanyag?
2. Egy intenzíven telepített tavon mennyi ideig hagyjátok bent a szereléket?
Én a bordás kosarat kb 10 percig és utána ugyan oda dobom vissza.
3. A methodod is ugyan oda szoktátok vagy minden dobásnál új helyre? -
@mriya@
őstag
válasz
galervin93 #53072 üzenetére
Az igazán vízálló, és még elérhető árú esőruházat szerintem a "Portwest Sealtex Ocean".
-
joe979
aktív tag
A boltok sem bírnák el azt a jellegű akciót amiről szólnia kellene,nem hogy a magyar mentalitást [ ami tiszta szégyen ] ,de szerencsére a prohardveren vagyunk[ van topik is : BB ] , a srácok rendesen dolgoznak egész évben mit érdemes venni vagy sem , igaz a peca más tészta, kinek mi mennyit ér meg
ez már szubjektív történet.
-
galervin93
addikt
válasz
jansky1 #53070 üzenetére
Volt itt nem is olyan rég Decathlonból vitorlásnadrág és kabát ajánlva, megnéztem élőben, tényleg korrekt darabnak tűnnek, valami tizenezer forintokért. (Valószínűleg én is ezt fogom behúzni, bár egyelőre hátrébb helyezkedik a fontossági listán.
Ha már Decathlon: aláöltözetek is vannak igen jó áron, én az egyik kedvencemet pl. a biciklis osztályon találtam.)
Munkaruházati bolttal is egyetértek, én esőkabátot vettem fillérekért, ami mondjuk viszonylag nehéz és vastag, cserébe vízesés alá is lehetne benne állni.Statikusabb pecára első osztályú (olaszban nagyon jól jött a hűvös-esős harcsázások alatt). Pörgősebb horgászatokon Quechua esőkabátot-esőnadrágot használok, igaz ezek inkább csak kisebb gyenge eső ellen védenek, a legkönnyebb, legvékonyabb darabok ezek, tényleg csak arra, ha eseget.
-
jansky1
senior tag
Korábban írtam és most is javaslom, hogy az ilyen szél, eső, stb időjárásálló ruha ügyében érdemes munkaruházati boltba is benézni. Nekem is onnan van a téli kabát, nadrág potom pénzért.
Ami vékonyabb és szél meg esőálló az meg decathlonos vadászcucc.
-
törölt tag
https://www.xfish.hu/dam-xtherm-winter-thermo-ruha-2r-l?fromitem=224036
Pl itt van ez a Dam 8000-es vízállósággal, a lélegzéséről nem írnak.
Ez gondolom nem azt jelenti a ruhának semmi páraáteresztő képessége nincs, és olyan mintha egy nylonzsákot húztál volna magadra.De akkor mégis milyen lehet a lélegzése, nem derül ki.
Csak ezt a 4 ruhát daiwa, preston, dam , és fox amik itt az oldalon szóba kerültek össze akarnánk korrekt módon hasonlítani a gyártó által közölt adatok alapján. Nem mernék rá vállalkozni megítéljem melyik ár/érték arányban a legjobb .
Nehéz ügy vsz , + akkor még az anyagvastagság amit említettél mennyi anyagot tettek bele Szibériára tervezték vagy egy laza őszi pecára.
Ezeket kibogozni , és akkor még ott van az a része is , hogy lehetnek olyanok a piacon amik ugyanazon a gyártósoron készültek Kínában csak más címkét nyomtak rá és írnak valamit róla a vevőknek.
Ember legyen aki ebben valami objektív összehasonlítást tud csinálni. Azt egyikre se írják rá nem lélegzik, de elég soknál nem tüntetnek fel lélegzőképességet.
-
saen
veterán
válasz
#13935616 #53067 üzenetére
Van különbség természetesen thermo és thermo között, de itt sincs egyenes arány az ár és a teljesítmény között. Először is lehet különbség abban, hogy mennyire hideg időre szánják a cuccot. Emellett abban is van különbség, hogy mennyire vízálló a cucc, illetve, hogy mennyire lélegző. Ez utóbbi kettőt akár számokkal is szokták jelezni. A legolcsóbb thermok pl nem is lélegzősek, amik miatt szerintem kb a kuka kategória.
Nekem is olcsóbb thermom van, én szeretem, bár tudom, hogy vannak jobb cuccok is. Nagy márkáknál a márkát is fizeti az ember, ez elkerülhetetlen. A kisebb márkáknál meg az anyagon is szoktak spórolni, hogy az ár ne ugorjon nagyon meg.
Konkrétat ajánlani szerintem nem könnyű, mert senki sem próbál végig sokféle ruhát, max ha nem jön be akkor legközelebb másikat vesz. Ami nekem van azt már rég nem gyártják... -
törölt tag
válasz
A_ScHuLcZ #53037 üzenetére
Thermo témában mi lenne a legjobb ár/érték arányban nehéz kérdés. Kicsit olyan ez mint a télikabát téma. Vehetsz 150-ért utcai télikabátot és 30-ért is valami hasonló fazont. Tud e annyival többet a 150 ezres a tököm tudja. Biztos nem lehet rossz egy fjallreven yupik télikabát mondjuk.
Nem próbáltam még ki de úgy sejtem minőség lehet.
De egy szintén minőségi hasonló fazonú 50 ezres kabáthoz képest mi az eltérés amiért 100-al több az már egy másik kérdés. Megéri e ennyit rákölteni mert annyival jobb terméket kapsz , nem tudom. Azt sem tudom milyen objektív szempontok alapján lehetne összehasonlítani a kettő kabátot.
Thermoban annak idején mikor vettem az enyémet a Baleno volt a nagy márka azt reklámozták mindenhol. Az én thermom volt 10-20 között egy Baleno volt akkor 50-60 között kb. Azóta is használom ezt az olcsóbb ismeretlen márkájú verziót és elégedett vagyok vele. Pl tegnap este horgásztam fél tízig 4 fokot mutatott a kocsihőmérő a peca végén és nem kellett becipzároztam a kabátot .
Igaz volt alatta pufi horgászmellény pulóver póló , gyapjú aláöltözet . A nadrág részének a dereka nagyon hosszú az is melegít felül is. Mindenféle időjárásban horgásztam benne nagy esőben, hóban stb az át nem ázott még eddig. A lélegzőképessége anyagminősége stbmilyen halvány fogalmam sincs mondjuk egy Balenoval vagy más nagy márkával összevetve.
Akármit választasz olyan méretet vegyél amiben kényelmesen alá tudsz öltözni . Legyen jó kapucnija jó nagy zsebei és a dereka minél hosszabb legyen az nagyon jól melegít. Az enyémbe pl kényelmesen belefértem 90 kilósan is és 110 kilósan is.
Nem volt éppen passzentos méret annak idején. De ha az lett volna már kétszer lecserélhettem volna. MIközben csak annyi baja van 15 év alatt kb, hogy néhány horog beleakadt és a kézelője kicsit kezd megkopni. Célnak bőven megfelel még nekem.
-
törölt tag
válasz
musli26 #53057 üzenetére
https://www.fishmaster.hu/horgasz-szek-solar-bankmaster-recliner-chair/ Ezt a széket használom. Nagyon kényelmes vsz. Csónakban is szoktam használni , ha üldögélős pecát nyomatok. Csónakban ez elfér ezért nem vettem a nagyobb méretet , ez a közepes méret. Feederezni is szoktam vele, partról is. Nem zavar a kartámla mert a spiccet éppen a vízfelszín fölé szoktam pár centivel belőni, a botvég magasan van és úgy állítom be pont a kartámla mellett legyen kb abban a magasságban is. Nem egy verseny megoldás , de nekem mezei pecára jó.
Nem használok székre szerelhető kütyüket 2 leszúró és az elsőt lent a hátsó a szék karfa magasságáig és viszem a nagy savanyúságos vödrömet az a "polc"
Odaállítom a szék mellé a tetejére a csalit és máris kézközelben van.
-
Spoon16
tag
Levelchair van nekem is, én szeretem,de nem pörgős pecára való,inkább üldögélni,bámészkodni. Amolyan bojlis szék
Pörgősebb spiccbotos, feederes pecához én ezt használom:
[link]
Tök jó,mert kb. egyenes a hátam, a tálca miatt kéznél vannak a legfontosabbak.
A bottartó részét én nem használom,maximum csak hátsó támasztásnak.
Se nem könnyű,se nem kicsi,de a kocsi elbírja. -
A Zéé
addikt
válasz
BlackmMmDog #53060 üzenetére
nekem a levelchair van jelenleg, ha meredek a part, akkor jó, de ha egyenes, akkor tényleg kicsit bénácska belőle pecázni.
Utolsónak alternatívája lehet még a Benke féle feeder fotel, ami mondjuk felszerelések nélkül annyi, mint a decathlonos, cserébe jobban variálható, bővíthető.
Ez a kettő közül veszek majd én is valamit tavaszra, el kell engednem a versenyládát. Sajnos nem bírja a derekam a háttámla nélküli ücsörgést, próbáltam pár alkalommal, hogy direkt nem dőlök hátra, és nem esett jól -
jjohn
aktív tag
Kicsit elbaltáztam fent duplikálódott. Sorry.
-
jjohn
aktív tag
válasz
musli26 #53057 üzenetére
Szia!
Nem tudom mi az igényed adnék pár linket, hogy ne várj 2020 őszig és garantáltan jó minőségűek. Van horgászszék, feederhez felszerelve fotel.
[1.]
[2.]
[3.]
[4.]https://www.decathlon.hu/fullbreak-horgaszszek-id_8239235.html
https://www.decathlon.hu/horgaszszek-levelchair-id_8239231.html
https://www.decathlon.hu/horgaszszek-morphoz-id_8239241.html
https://www.decathlon.hu/csb-adjust-feeder-fotel-id_8318577.html -
musli26
tag
válasz
Steady74 #53056 üzenetére
Köszi szétnézek.
Még tavasszal kinéztem a WalterLand-on egy Manta széket.
Mondja a kolléga van bőven kevesen keresik.
Gondoltam megvárom a BF és megrendelem.
Múlt héten felnézek az oldalra már egy 1db nincs.Tegnap ráírtam az oldalra ,hogy esetleg várható még vagy végleg elfogyott.
Mai válasz: 2020 ősz
-
A Zéé
addikt
válasz
vendingo #53053 üzenetére
nálunk amúgy alapvetően az a legnagyobb baj, hogy BF alkalmával mindenki a legújabb cuccot akarja 50%-os áron megvenni, holott ez kinn usákiában sem erről szól. Ott tényleg a raktárkisöprés volt régen a cél, azaz a régi cuccok eltüntetése.
Amúgy tavaly nekem sikerült borotvát venni 54k helyett 48-ért BF alkalmából, szóval nem lehetetlen dolog jobb áron vásárolni -
vendingo
veterán
válasz
musli26 #53052 üzenetére
Ez a BF itthon egy hatalmas kalap sz.r. Az esetek többségében semmitérő akciók vannak, ahol meg tényleg nagy akció van, ott meg csak pár darabos készletre vonatkozik a kedvezmény. Nem értem, hogy miért remegnek itthon ennyire az emberek a BF-ért.
Én internetes vásárlás függő vagyok, ez az egyik hobbim, de a BF már nagyon régóta hidegen hagy, még szerintem soha nem vettem semmit ilyen promócióban. Külföldön másképp mennek a dolgok, ott tényleg vannak akciók, nem hiába tapossák halálra egymást az emberek. -
musli26
tag
válasz
Zoli bácsi #53051 üzenetére
Vicces ez a BF a FishingTimeon.
Csak az van leárazva ami nagyon nem kell senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Video konvertálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest