- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Sziasztok!
Betévedtem az oroszlánbarlangba
Szóval egy kis segítséget kérnék. Jelenleg egy Saeco automata kávéfőzőt használunk itthon, ami a tejhabosítóval gyorsan készít egy lattet, amikor sietős jobb mint a semmi.Viszont értelmezhetetlen espressot készít. Pedig egyre többször lenne kedvem inni normális espressot. Az automata mellett legalább napi egyszer, délután amikor van egy kis időnk, szívesen megteremtenék ezzel egy kis rituálét.
Az összefoglalót is olvasgatva addig eljutottam, hogy kellene nekem egy elektromos daráló és egy karos kávéfőző. Bőven megfelel a használt is, igazából csak bele szeretnénk kóstolni ebbe a világba. Melyik kávéfőző és daráló ajánlott amit könnyebben találok használtan is, és jó ár/érték aránnyal rendelkezik, és sikerélményt is ad
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval egy kis segítséget kérnék. Jelenleg egy Saeco automata kávéfőzőt használunk itthon, ami a tejhabosítóval gyorsan készít egy lattet, amikor sietős jobb mint a semmi.