- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Nem kell hozzá megfelelő hely. Pl genere rámegy a 80-as cső, azt kilógatva az ablakon szagmentesen pörkölök akárhol.
Hidd el, nem nagy ördöngösség, pár hónap alatt olyan szintre jutottam, hogy nem dobok ki semmit, mert mind iható, ami meg különösen ízlik, arra meg kicsit több időt szánok és próbálom tökélyre vinni olyanra, ahogyan nekem a legjobban ízlik.
Olyan kávét iszok, amit én variálok kényem kedvem szerint, nem pedig olyat, amit valaki megálmodott és azt adja tovább.
Gyümisebb kávék több odafigyelést igényelnek, de azokba is bele lehet jönni (konkrétan engem ez nem érint, csak csokisat iszok)parci jól mondta, ők is elkezdték valahogy.
Én jobban szeretem a saját pörimet, mint akármelyik neves pörkölő munkáját.
Amióta magamnak pörkölök nem vettem pörkölt kávét, csak a sajátot iszom, nem is vágyom máséra.
Azt nem mondom, hogy profi vagyok, de simán jól pörkölöm azokat a fajtákat, amiket már finomhangoltam magamnak. Kétlem, hogy xy pörkölő finomabbra csinálná a brazil natural af-t mint én, mert én úgy csinálom, ahogy én szeretem.Ugyan én nem azért csinálom, hogy spóroljak, de sokkal olcsóbban kijövök, mintha más pörkölné.
Nincs áfa(csak a nyers kávéra), nincs csomagolási költség, nincs posta költség, nincs pörkölési díj, sokkal olcsóbb a nyersen. Ugyan veszt a súlyából pörkölés után, de még így is jobban kijövök.
A másik dolog, hogy a nyers kávé forgalmazó és a pörkölő hasznát is meg kell fizetned, ingyen egyik se dolgozik.
Pl van egy nyers, amit 2500 körül veszek áfásan, ugyan ezt pörkölve ~10000-ért árulja az egyik "neves" webshop.
Vagy amit korábban pörkölve 7000+postáért vettem, azt most 4000ft/kg áron veszem nyersen.
Én AVX-ből veszem a nyerset, onnan meg 4900ft-tól ingyen házhoz hozzák 1 nap alatt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Sorozatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- Processzorok Olcsón Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest