Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces1
aktív tag
Engem is mindig zavart, hogy a kotyogó kosarába töltött őrlemény egy kis része áthullik eleve a tartályba, mert a kosár szűrője durva, plusz sokszor visszafolyik ami látható ha szétszedjük használat után és áll benne a dzsuva.
Szitanyomáshoz használjuk ezt a szövetet, rengeteg sűrűségű van, lehet próbálgatni 24-es - 160-asig ez azt jelöli, hogy 1 cm2-en mennyi lyuk van. A lényeg, mikor kipróbáltam, a kosár aljába téve eléggé jót tett a kávénak. Ez egy 120-as tehát nagyon sűrű szövet ami a képen van.
- Semmi visszafolyás
- Egyenletesebben jön át a víz a pogácsán
- Egyben ki esik a zacc pogi a kosárból, ahhoz képest, hogy nincs semmi tömörítés.
- Feltételezem, hogy egyenletesebben is ázik át az őrlemény, mert először az a szövet ázik át, az szétteríti a vizet és mivel nagyon sűrű a teljes felületén enged át, ahogy ellenáll az őrlemény, kicsit olyan lehet, mint egy vízterítő-felsőszűrő kombó. Persze itt is érdemes szépen egyenletesen elsimítva tölteni a kosarat.- Nem megy tönkre, simán mosható ez egy PET standard poliészter szitaszövet, szinte minden maró anyagnak, vegyszernek ellenáll, tehát nem kerül beléd méreg. Ez pont nem volt olyan szép, csak ma reggel jutott eszembe, hogy lövök egyet róla. látható hogy a kiöntés irányába kicsit szétmosta a végén, ha a teljes mennyiségű víz átfolyik a főzés közben akkor ez nincs. Maga a kávé finom lett.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest