- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Latte "art" (legyen inkább "pacsmagolás") témában kérdeznék:
A mikrohabot már nagyjából sikerült elérni, talán 2szer tudtam valami szivecskére hajazót is önteni, de az utóbbi pár próbálkozásnál valami nagyon félrement. Öntöm a formát, és nem szépen középen kerekedik az öntés helyén, hanem elúszik a csésze egyik széle felé a cucc. Nincs örvénylés a csészében, nem kavargattam előtte.
Valamit biztos nem tartok elég egyenesen/vízszintesen, de nem sikerült rájönni hol a gond...Más: Lelit Annára van valami kompatibilis hőszigetelt gőzölő? Elég zavaró hogy nem tudom rendesen letörölni a végét mert amint kiemelem a tejből egyből rászárad a cucc, és nedves ronggyal is nehéz letörölni a forró pálcát (nem tudom megfogni rendesen).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs