Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Latte "art" (legyen inkább "pacsmagolás") témában kérdeznék:
A mikrohabot már nagyjából sikerült elérni, talán 2szer tudtam valami szivecskére hajazót is önteni, de az utóbbi pár próbálkozásnál valami nagyon félrement. Öntöm a formát, és nem szépen középen kerekedik az öntés helyén, hanem elúszik a csésze egyik széle felé a cucc. Nincs örvénylés a csészében, nem kavargattam előtte.
Valamit biztos nem tartok elég egyenesen/vízszintesen, de nem sikerült rájönni hol a gond...Más: Lelit Annára van valami kompatibilis hőszigetelt gőzölő? Elég zavaró hogy nem tudom rendesen letörölni a végét mert amint kiemelem a tejből egyből rászárad a cucc, és nedves ronggyal is nehéz letörölni a forró pálcát (nem tudom megfogni rendesen).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest