Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holnap kell visszamennem a Gasztro dokihoz.
Mikulás után megnézte a gyomromat, kissé gyulladt gyomornyálkahártya(vett 2 db mintát), meg a torkom alsó harmada is gyulladt, meg lazán záródó gyomor felső nyílás. Rabeman(pp gátló, könnyű vacsi előtt 30 perccel kell bevennem)-t kaptam meg Venter (2x1). Ha jól emlékszem, a doki 1. fokú refluxot mondott nekem és, ha odafigyelek szinten lehet tartani. Mutatom a lelteket a háziorvosnak, köszöntött a 21. századi népbetegségben... Reggelente ittam 2 dl Salvus vizet, kortyonként, ezt idén elhagytam, nagy változást nem tapasztaltam, meg inhalálok a Salvus vízzel, hogy oldja a torkomról.Karácsonyra rendben lett a gyomrom és azóta is jól vagyok.
A dokitól a kávéra, meg az itt ajánlott Optacid(katt) és a Apo-famotidin(katt) (ezt szedtem míg el nem jutottam a dokihoz, mert ez volt itthon; kérdezte is a gasztro doki, hogy a házidoki írta fel? Nem.) gyógyszerekre akarok majd rákérdezni, mást kell szerintetek megbeszélnem vele? Meg a szövettani eredményeket megbeszéljük.
Azon a piros SJ gondolkozom, de inkább várok egy fragola által beszabályozott felbukkanására.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs