Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Én az eredeti dugattyúval zárom le a hengert és öntöm fel zubogó vízzel. Szerintem jobb megoldás mint a Pro sapkája (lásd itt: https://www.instagram.com/p/B2BmsNkhe1p/?utm_source=ig_web_button_share_sheet) A Pro-nál ez kényszer, mert a dugó kivétele a hengerből meglehetősen macerás.
A "naked" szűrőből még van néhány. Nem jutottam el a shop-ra rakásig vele, mert elviszegetik így. Amúgy a "hosszú szoknya" miatt nem nevezném naked-nek, max "bugyinincsrajtá"-nak. Nagyon természetellenesen alá kell hajolni, vagy tükröt használni, hogy lásd a kifolyó kávét. Ez már általános iskolában sem volt elegáns módszer :-). Könnyebben tisztítható és jól jön, ha több kávé készül egymást követően.
Amúgy, ha a jelenlegi fémszűrőről legyilkolódik a szilikon perem, akkor használható anélkül is. De van némi készlet abból is. Ki fogom próbálni az új fém szűrőt is. Abból is szívesen rendelek, ha van igény rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest