Hirdetés
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csápájev
üzenetére
Nem igazán foglalkozom vele, csak éppen kedvem támadt megmérni, mert mostanában a családban majd' mindenki méregette. A vérnyomásmérő pontos lehet, mert kórosan magas vérnyomású apámnak is kábé annyit mér, mint az orvosé. (Apám 69 éves, az elmúlt 30 évben úgy 2x volt dokinál, de nemrég elesett az utcán, mentők vitték be, ott derült ki, hogy ilyen 190 körüli a szisztolésa.
) Mondjuk pont ezt tudta is, mert már 10 éve is meg lett mérve, és akkor is ennyi volt kábé, csak akkor még nem lett tőle különösebb baja, illetve nem produkált tüneteket. Nem szedett gyógyszereket rá, nem foglalkozott vele. Szerintem 2 hét, és abba fogja hagyni a vérnyomáscsökkentőzést most is, mindegy, ki mit mond neki.OPiiPO: Ha még élek, örömmel!
Én anyum vérnyomását örököltem, úgy néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hardcore café
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Mondjuk pont ezt tudta is, mert már 10 éve is meg lett mérve, és akkor is ennyi volt kábé, csak akkor még nem lett tőle különösebb baja, illetve nem produkált tüneteket. Nem szedett gyógyszereket rá, nem foglalkozott vele. Szerintem 2 hét, és abba fogja hagyni a vérnyomáscsökkentőzést most is, mindegy, ki mit mond neki.
Én anyum vérnyomását örököltem, úgy néz ki.