Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nibiru

tag

válasz SlayerSub #75776 üzenetére

Az új GC semmiképpen. De a régi sem. A Lelitek jó kis gépek, sárgaréz bojlerrel, minőségi alkatrészekkel.
    Az Anna (Anita) bojlere pl. két és félszer akkora mint a régi Gaggiák bojlere de még mindig nagyobb 50 ml-rel mint az új GC-é. Az új GC bojlere ráadásul acélból készült, ami nem feltétlenül baj, csak sokkal vékonyabb a fala ezért az űrtartalmától függetlenül is jóval kevésbé hőstabil mint az Annáé (Anitáé).
    Egy dolog miatt fintorognak néhányan az Annára, hogy csak 57-es.Na és? Ma már 57mm-es kosarakat is gyártanak a profik, ha valakinek nem teszik a gyári. (Mellesleg nekem 52-es van és ezért gond nélkül tudok vele szimplát készíteni bármikor.)

Az Anita amit néztél valójában egy Anna csak van benne egy Fred daráló. Ismerősömnek van PID-es Annája. Egy öreg ipari darálót használ hozzá, mert lusta másikat keresni. Egy Fred-en gondolkodott, csak a fokozatmentesség miatt vetette el, nem az őrlemény minősége miatt. Pedig annyira azért nem nehéz átállítani, mert skálázva van. Ha tetszik az, hogy egyben van a gép és az őrlő, nem fogsz csalódni az Anitában szerintem.
    Én mondjuk gyűjtenék még egy kis pénzt, hogy gyári PID legyen benne, de ez már egyéni kín.

A lényeg, hogy az általad belinkelt GC + egy 40-50 ezer körüli darálóval árban majdnem ugyanott vagy mintha vennél egy PID nélküli Anitát, Az árkülönbség pedig megéri. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés