Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz
SlayerSub
üzenetére
Az új GC semmiképpen. De a régi sem. A Lelitek jó kis gépek, sárgaréz bojlerrel, minőségi alkatrészekkel.
Az Anna (Anita) bojlere pl. két és félszer akkora mint a régi Gaggiák bojlere de még mindig nagyobb 50 ml-rel mint az új GC-é. Az új GC bojlere ráadásul acélból készült, ami nem feltétlenül baj, csak sokkal vékonyabb a fala ezért az űrtartalmától függetlenül is jóval kevésbé hőstabil mint az Annáé (Anitáé).
Egy dolog miatt fintorognak néhányan az Annára, hogy csak 57-es.Na és? Ma már 57mm-es kosarakat is gyártanak a profik, ha valakinek nem teszik a gyári. (Mellesleg nekem 52-es van és ezért gond nélkül tudok vele szimplát készíteni bármikor.)Az Anita amit néztél valójában egy Anna csak van benne egy Fred daráló. Ismerősömnek van PID-es Annája. Egy öreg ipari darálót használ hozzá, mert lusta másikat keresni. Egy Fred-en gondolkodott, csak a fokozatmentesség miatt vetette el, nem az őrlemény minősége miatt. Pedig annyira azért nem nehéz átállítani, mert skálázva van. Ha tetszik az, hogy egyben van a gép és az őrlő, nem fogsz csalódni az Anitában szerintem.
Én mondjuk gyűjtenék még egy kis pénzt, hogy gyári PID legyen benne, de ez már egyéni kín.A lényeg, hogy az általad belinkelt GC + egy 40-50 ezer körüli darálóval árban majdnem ugyanott vagy mintha vennél egy PID nélküli Anitát, Az árkülönbség pedig megéri. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Filmvilág
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest