Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BURN28
tag
Nem vettem magamra. Azt, hogy én mit iszok az egy dolog, de másokra nem feltétlen erőltethetem a saját ízlésvilágom. Én döntöttem az mellett, hogy a preszó pöri megy presszó hamburginak, nem pedig az "omniroast". Utóbbiból is jó presszót tudtam csinálni, viszont van alattam egy elég combos hardver. Azonban nem mindenkinek van otthon HG-One, meg LM-SB. Rájuk is gondolnom kell a végeredmény megalkotásakor. Ezért a kicsit "lightosabb" pörkölésnél maradtam. Ami egyébként atom savas, csak nem jó filterre. Cserébe nem annyira hárklis és édesebb, mint a "mindenes" társa.
Én maradok a külön pörkölésnél, mert idáig amit ittam "Omni"-t, az mindig valamelyik irányba sántított.
Sajnos én is szaladtam már bele olyan kávéba, amivel nem bírtam el egy Eureka Olympus 75-e-vel és LM Lineával. Persze jobb géppel sokak értékelhető kávét kaptak. Nálam meg csak a sav jött, konkrétan savanyú volt. Na ezt szeretném elkerülni (95 fok, 40 másodperces lefolyás, 1:3 arány és az Eureka kések már cincogtak, olyan finomság).
Azért a hamburgi Yirga meg a szén között még mindig hatalmas a szakadék és nem is szándékozom ezen változtatni. Az SO-k világosak és ez így is van jól.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest