Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BURN28
tag
Nem vettem magamra. Azt, hogy én mit iszok az egy dolog, de másokra nem feltétlen erőltethetem a saját ízlésvilágom. Én döntöttem az mellett, hogy a preszó pöri megy presszó hamburginak, nem pedig az "omniroast". Utóbbiból is jó presszót tudtam csinálni, viszont van alattam egy elég combos hardver. Azonban nem mindenkinek van otthon HG-One, meg LM-SB. Rájuk is gondolnom kell a végeredmény megalkotásakor. Ezért a kicsit "lightosabb" pörkölésnél maradtam. Ami egyébként atom savas, csak nem jó filterre. Cserébe nem annyira hárklis és édesebb, mint a "mindenes" társa.
Én maradok a külön pörkölésnél, mert idáig amit ittam "Omni"-t, az mindig valamelyik irányba sántított.
Sajnos én is szaladtam már bele olyan kávéba, amivel nem bírtam el egy Eureka Olympus 75-e-vel és LM Lineával. Persze jobb géppel sokak értékelhető kávét kaptak. Nálam meg csak a sav jött, konkrétan savanyú volt. Na ezt szeretném elkerülni (95 fok, 40 másodperces lefolyás, 1:3 arány és az Eureka kések már cincogtak, olyan finomság).
Azért a hamburgi Yirga meg a szén között még mindig hatalmas a szakadék és nem is szándékozom ezen változtatni. Az SO-k világosak és ez így is van jól.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen processzort vegyek?
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Bittorrent topik
- Autós topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest