Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BURN28

tag

válasz adp #69792 üzenetére

Nem vettem magamra. Azt, hogy én mit iszok az egy dolog, de másokra nem feltétlen erőltethetem a saját ízlésvilágom. Én döntöttem az mellett, hogy a preszó pöri megy presszó hamburginak, nem pedig az "omniroast". Utóbbiból is jó presszót tudtam csinálni, viszont van alattam egy elég combos hardver. Azonban nem mindenkinek van otthon HG-One, meg LM-SB. Rájuk is gondolnom kell a végeredmény megalkotásakor. Ezért a kicsit "lightosabb" pörkölésnél maradtam. Ami egyébként atom savas, csak nem jó filterre. Cserébe nem annyira hárklis és édesebb, mint a "mindenes" társa.

Én maradok a külön pörkölésnél, mert idáig amit ittam "Omni"-t, az mindig valamelyik irányba sántított.

Sajnos én is szaladtam már bele olyan kávéba, amivel nem bírtam el egy Eureka Olympus 75-e-vel és LM Lineával. Persze jobb géppel sokak értékelhető kávét kaptak. Nálam meg csak a sav jött, konkrétan savanyú volt. Na ezt szeretném elkerülni (95 fok, 40 másodperces lefolyás, 1:3 arány és az Eureka kések már cincogtak, olyan finomság).

Azért a hamburgi Yirga meg a szén között még mindig hatalmas a szakadék és nem is szándékozom ezen változtatni. Az SO-k világosak és ez így is van jól.

Új hozzászólás Aktív témák