- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Egyik barátomnak lőttünk a héten Tescoban egy Delonghi Dedica 680-ast kemény 22,5k-ért. A CM702-es már pár napja megvolt, így tegnap este beüzemeltük a szettet.
Neki volt egy frissen bontott olaszos pörije, én meg vittem egy kis saját hondurasit. Őszintén meglepődtem a produktumán, a két kávé között is kottázni lehetett a különbséget. Nem mondom, hogy pariban van a GC-vel, de aki a kotyesz után szintet szeretni lépni, annak bátran tudom ajánlani.
Nálam most a kávéba bolondítás sorrendje az lenne, hogy az érdeklődő előbb vegyen egy kis Graef-et a kotyogó mellé, majd ruházzon be egy használt Babyre, vagy egy belépő nyomásfokozósra. Egyébként ebbe a Delonghiba passzol a Mr. Coffee kosara, így a nyomásfokozó kilővése is gyerekjáték. Barátom még ismerkedik vele jelen formájában, de biztos hogy rá fog fordulni normál kosárra is.
Munkahelyen pedig próbálgatom a Nespresso kompatibilis kapszulákat. A Lidl terméke híg f*s, az Aldis köröket ver rá. Most a Vivace és a Supremo van a fiókban, mondjuk úgy, hogy ezek már ihatóak. De a Delonghiból 100x jobbat ittam.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hyundai, Kia topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest