Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Egyik barátomnak lőttünk a héten Tescoban egy Delonghi Dedica 680-ast kemény 22,5k-ért. A CM702-es már pár napja megvolt, így tegnap este beüzemeltük a szettet.
Neki volt egy frissen bontott olaszos pörije, én meg vittem egy kis saját hondurasit. Őszintén meglepődtem a produktumán, a két kávé között is kottázni lehetett a különbséget. Nem mondom, hogy pariban van a GC-vel, de aki a kotyesz után szintet szeretni lépni, annak bátran tudom ajánlani.
Nálam most a kávéba bolondítás sorrendje az lenne, hogy az érdeklődő előbb vegyen egy kis Graef-et a kotyogó mellé, majd ruházzon be egy használt Babyre, vagy egy belépő nyomásfokozósra. Egyébként ebbe a Delonghiba passzol a Mr. Coffee kosara, így a nyomásfokozó kilővése is gyerekjáték. Barátom még ismerkedik vele jelen formájában, de biztos hogy rá fog fordulni normál kosárra is.
Munkahelyen pedig próbálgatom a Nespresso kompatibilis kapszulákat. A Lidl terméke híg f*s, az Aldis köröket ver rá. Most a Vivace és a Supremo van a fiókban, mondjuk úgy, hogy ezek már ihatóak. De a Delonghiból 100x jobbat ittam.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Linux kezdőknek
- AMD FX
- Lexus, Toyota topik
- Call of Duty: Warzone
- Zyxel NAS326
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest