- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meander
tag
válasz
Nertpaelg
üzenetére
Itt szerintem külön kell választani, a megengedhetem magamnak de nem akarom kifizetni, mert várokot a nem tudom kifizetnitől. Az előbbi esetben javaslom a PID beépítését. Ha nem tetszik és eladod akkor egy PID silvia + fragola jolly értékálló kombináció lesz, sokat biztosan nem buksz majd. Másrészről úgy vágsz bele a kísérletezésbe, hogy a felszerelés jó. Egy pid nélküli silvia emlékeim szerint valami 10-15 fokot leng ki a saját thermosztátjávál. Legyen mondjuk 85-98 fok. Ha olvasgatod a fórumot, akkor látod, hogy kb. 2 foknak már érezhető hatása van az ízre (jobbak a 0,1 fokot is kikóstolják állítólag
) Na most főzéskor számolni a másodperceket a lámpa kigyulladásától és abból vonni le következtetéseket lehet, de biztosan nem nagy élvezet. Itt az őstagok sokat csinálták én már egy másodpercet sem és így utólag azt gondolom nem is szórakoztam volna a kávéval, ha még az is a nyakamba szakad. Lesz épp elég paraméter, amin gondolkozz anélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Na most főzéskor számolni a másodperceket a lámpa kigyulladásától és abból vonni le következtetéseket lehet, de biztosan nem nagy élvezet. Itt az őstagok sokat csinálták én már egy másodpercet sem és így utólag azt gondolom nem is szórakoztam volna a kávéval, ha még az is a nyakamba szakad. Lesz épp elég paraméter, amin gondolkozz anélkül is.