Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sinisi

senior tag

válasz jolti #61350 üzenetére

Nem, vissza nem küldöm, ennyire nem mélyek a sérelmeim :-). Sőt, írtam is nekik, hogy finomak a kv.-k.

Nem tudom Én ezt a meddig jó egy kv. dolgot úgy igazán, főleg úgy nem, hogy nálam első körösek, szóban forgó kv.-k. Ezért szerettem volna a lelkemet megörvendeztetni azzal, hogy végigkísérem az öregedés útján az ízeket. Lényegében ennek szólt aggodalmaskodásom. Ellenben mert amúgy meg jókat húzok mindekettőből igyekeztem nem túl nagy zajt csapni.

Amit mondasz az összegváhat azzal a tapasztalásommal, hogy a sidamo (amelyik a frissebb pöri - kettő hetes -, a bimbóim :-) szerint) intenzívebben adja az ízeit mint a yirga (hacsaknem ez egy fajtaspecifikus vagy user error vagy stb... beli dolog)....

Próbáltam a 250-g-os kínálatból (a zacskók miatt) telepakolni a webkosramat 1kg-ig, de látván a végösszeget, lemondva a tapasz előnyéről inkább az 1kg-osnak hirdetett lehetőséggel éltem. Próbálkoztam megkerülni a honlap szigorát egy telefonos megkereséssel, hogy megegyezzünk, de azon túl, hogy nincs náluk ilyen 250-g-s zacskókba küldjük a kg-s mennyiésget opció nem érdemes ragozni.

Új hozzászólás Aktív témák