- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Nem, vissza nem küldöm, ennyire nem mélyek a sérelmeim :-). Sőt, írtam is nekik, hogy finomak a kv.-k.
Nem tudom Én ezt a meddig jó egy kv. dolgot úgy igazán, főleg úgy nem, hogy nálam első körösek, szóban forgó kv.-k. Ezért szerettem volna a lelkemet megörvendeztetni azzal, hogy végigkísérem az öregedés útján az ízeket. Lényegében ennek szólt aggodalmaskodásom. Ellenben mert amúgy meg jókat húzok mindekettőből igyekeztem nem túl nagy zajt csapni.
Amit mondasz az összegváhat azzal a tapasztalásommal, hogy a sidamo (amelyik a frissebb pöri - kettő hetes -, a bimbóim :-) szerint) intenzívebben adja az ízeit mint a yirga (hacsaknem ez egy fajtaspecifikus vagy user error vagy stb... beli dolog)....
Próbáltam a 250-g-os kínálatból (a zacskók miatt) telepakolni a webkosramat 1kg-ig, de látván a végösszeget, lemondva a tapasz előnyéről inkább az 1kg-osnak hirdetett lehetőséggel éltem. Próbálkoztam megkerülni a honlap szigorát egy telefonos megkereséssel, hogy megegyezzünk, de azon túl, hogy nincs náluk ilyen 250-g-s zacskókba küldjük a kg-s mennyiésget opció nem érdemes ragozni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest