Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
waxos
csendes tag
válasz
jveres
üzenetére
Azért érdekel, mert bő fél éve presszózok napi szinten, és ha vmi új dolgot tapasztalok, akkor arra próbálok magyarázatot találni. Nálam ez most úgy nézett ki, hogy az utóbbi időben rendszeresen azt tapasztaltam, hogy a crema már közvetlenül csapolás után sem alkot összefüggő felületet, és nagyon hamar el is illan, holott ugyanennél a kávénál (P&Y Indian choko)korábban nem így volt. Ízben viszont finomabbakat húzok, mint full kezdőként. Először ráfogtam a kávéra, hogy biztos hanyatlásnak indult, de ma reggel az utolsó adagot csapoltam belőle és levett vízhozammal is jött bőséggel, úgyhogy a kávén nem múlhatott, max az én bénaságomon. Ennyi a történet, nem több.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest