Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Hát hihetetlen hogy ilyen mélységű kávé topik is van itt a ph-n, bár nem is tudom miért vagyok meglepve.
Mi is nemrég léptünk a kávékészítők klubjába, pár hete van egy Lelit PL91Tgépünk egy CM900-as örlővel.
Jelenleg a gyakorlat teszi a mestert fázisban lépkedünk, hol jobban, hol rosszabbul sikerül a kávé.
Van egy sanda gyanum (főleg ez a cikk szerint )miszerint alacsony a vízhőfokom, hiába 95 fokra állítottuk az kevesebb nála, legalábbis a kávé végeredményében ez látszik. (Homogén crema, túl világos, és sok is.) Hogyan tudom ellenőrizni, milyen mérővel hogy a kifolyó vízhőfok valójában tényleg hány fokos? Meg hogyan tudom ezt lemérni egyáltalán? Vagy egyszerűen el kell kezdeni kisérletezni a magasabb hőfokokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest