Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ja, és még némi caravel tapasztalat: nem leszünk jóban mi már soha. mgy gépe van nálam, marha rég adta kölcsön, még azelőtt, hogy vettem egy sajátot. az enyémmel ellentétben ez nem engedi a vizet fent, ha tökig felhúzom a kart (de mintha lenne is hozzá plusz egy palást elem a dugattyú köré), viszont cserébe nem igazán tudom masszív ellenállású pogácsán át kávét húzni. ha "befullad", akkor is annyira nyúlós érzetű a kar, simán le tudom tolni az aljáig, de ha elengedem, visszamegy félútra. mintha nem is víz, hanem levegő lenne benne. a pavonival ehhez képest van 13-15 baros csapolás is, két tonnával kell lógni rajta, hogy lejöjjön.
biztos mindenre megvan a magyarázat és ki lehetne hozni többet is a vasból, de két caravel után nekem ennyi elég. a pavonit összességében stabilabban tudtam használni. milyen szerencse, hogy az maradt meg a családban

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- DeLonghi Caffé Venezia I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest