Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kanada 75

újonc

válasz Surda- #37175 üzenetére

Szia!
    Egy Lelit Anita darálós masinám van úgy másfél éve,teljes mértékben elégedett vagyok vele,nagyon jó csapolásokat lehet készíteni vele.Mint minden gépnek,ennek is vannak gyengeségei, állítható OPV szelep van benne,ami 12 barra kalibráltak és nagyon ügyesen be is ragasztották,nehogy már lehessen állítani-megjegyzem elég nagy küzdelem árán lehet, állíthatóvá varázsolni-,viszont ennek a gépnek is sokkal jobban áll a 9 bar.Szóval egy két változtatással nagy eredményt lehet elérni,vettem még hozzá egy IMS felső szűrőt,ez is jelentős változást hozott.Lehetne még fokozni,valószínű még fogom is,de így is jól muzsikál.
    A véleményem róla,h ár érték arányban nagyon jó,be van építve a Lelit alap darálója,ami 45 000Ft. Igaz,h 57-es karral rendelkezik,de mindent lehet kapni hozzá,gyári tamper 5990 Ft(jó minőség)gyári nyitott kar 8990Ft,tulajdonképp az összes alkatrésze beszerezhető az AVX -en ,és nem arany árban,ez is nagyon fontos.
    Az 57-es karnak egy hátrányát látom,h jobb minőségű kosarat, nem lehet kapni hozzá,de mint említettem felső szűrőből van választék az elit kategóriából.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés