- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fragola.6035
aktív tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Nekem a fő problémám az volt az OCD-vel és a kínai klónnal is, hogy túl nagy az a vízszintes felület (4 db háromszög) amit azonnal letömörít, így az eloszlatás szerintem már eleve nem lehet egységes. A tiédnél úgy látom, hogy már ez a felület valamelyest kisebb.
Nekem is vannak eléggé előrehaladott próbálkozásaim, de én pont ezt a 4 háromszögnyi felületet próbálom minimalizálni, nálam konkrétan csak egy 1 mm-es kereszt van a 4 háromszög helyén. Nem tudom, hogy érthető-e ahogy leírtam.
Odáig még nem jutottam, hogy tds méréseket csináljak, vagy tesztelésre adjak pár kávézóba, de az is meglesz hamarosan. Engem a mérések győznek meg elsősorban, de a szubjektív teszt is jó lehet, ha tényleg értő személy csinálja.
Ha tudom, hogy ilyenen dolgozol, lett volna ötletem olcsón a fokozat nélküli állításra.Most csak a saját gondolataimat írtam erről az eszközről, nem negatív vagy pozitív kritika volt.
TDS-t mértél, vagy csak szubjektív teszt volt?
Egyébként szép a cucc!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest