Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicces

addikt

tegnap kitakaritottam a graefot.
    volt benne gazdagon:

az első képen 1x már kiboritottam belőle a púdert.

nem mértem le, de szemre bőven 10 gramm felett gyűlt össze benne az elmúlt 1 hónapban.
    takaritás után őröltem vele egyet próbaképp. 15 grammból csak 11 jött ki. pedig körbepofoztam. ennyit a pangó témáról.
    az őrlőmű belső félének az alja körbe van esztergálva. egy vizszintes csik van rajta. a múltkor még az nem volt ott. azaz összeérnek a kések és eszik egymást. mikor összerakom a kicsi és a nagy gyűrűt - a racsnit és az őrlőmű külső gyűrűjét, azok műanyag menettel vannak egymásba forgatva és szemmel láthatóan van vagy 1 milliméter kotyogása. én folyamatosan küzdök vele. állandóan állitgatom az őrlőt. nem tudok egyforma kávékat húzni vele. vagy túl finom vagy túl durva az őrlemény.

tegnap felszúrtam az illy konzervet. kb 4 hónapos lehet. az őrlő tegnap 5-ös fokozaton még jó volt. ma már nem fért bele a főzet a csészébe. már csak harmadszorra sikerült 3-as fokozaton a kv.

én az ajánlóba mindenképp beleírnám, hogy nagyon kompromisszumos ez az őrlő. /graef cm700 - cm800/

a hétvégén rágerjedtem a jolly-ra. az olyan szimpinek tűnik. de az október, november környékén megjelenő sette is szimpatikus egyelőre. de azt majd meglátjuk még.

külnben ez a normál állapot, csésze, mérleg és mindenféle bizgerentyűk a felette lévő 3 polcos szekrényben:

Új hozzászólás Aktív témák