- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Van én vagyok nyomi ahogy öregszem de mostanában nem megyen a tejhab készítés.

Most kávéfőzés terén csináltam egy trükköt. Mielőtt betettem a kávét gyorsan csináltam egy hütőcsapolást majd kart be vártam lámpa felvillanásig majd rá 7-8 mp t. és tényleg sötétebb kávé lett belőle. Eddig túl szőkék voltak.
eredmény remek végig vékony egérfaroként jött le, mikor elkezd befulladni, csepegni, gyorsan megállít visszakapcs és újra folyamatos a folyás. végeredmény remek.
Na de a tejhab, boa vagy a tej lesz egyre szar...bb vagy én kezdek nyomi lenni.
Érdekes mikor felfűt a gőz elvileg kicsit kiengedek belőle és sok víz jön ki belőle, mire kiengedem a vizet szinte elmegyen a gőznyomás. Tecccikérteni?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eredmény remek végig vékony egérfaroként jött le, mikor elkezd befulladni, csepegni, gyorsan megállít visszakapcs és újra folyamatos a folyás. végeredmény remek.