Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mikeee89: Wingettel programok telepítése a Windows-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Pár napon belül eladósorba kerül, a szeretett kis Turmixom. Most kapott új kartömítést, visszabontottam a fejet is: zsír -és vízkőoldóztam mindent, és a rendszeren is átfuttattam egy kis borkősavat. Szóval csak használni kell. 1 és 2 személyes, gyári szűrővel és gyári karral adom. Sajnos gőzkar nincsen hozzá, de gőzképes a gép, ha valaki tud hozzá emberi áron szerezni. Oldalt SiD mester-féle precíziós furat, ezért csavarhúzóval állítható a termosztát. Figyelem! Bekapcsolt állapotban ne tekergesse senki, én majdnem a fogam hagytam ott
Egyetlen dolog, ami nem működik rajta, az a visszajelző lámpa, ami sajnos kiégett. Cseréltem volna, de nem mertem jobban feszegetni a füleit. 25.000 Ft-ra gondoltam. Igény esetén, első tulajos, 15 kg körüli futásteljesítményű, fekete i-mini2 is van hozzá, ez mondjuk legyen 28.000 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Rendszergazda topic
- Alien Isolation teszt
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- EAFC 26
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyetlen dolog, ami nem működik rajta, az a visszajelző lámpa, ami sajnos kiégett. Cseréltem volna, de nem mertem jobban feszegetni a füleit. 25.000 Ft-ra gondoltam. Igény esetén, első tulajos, 15 kg körüli futásteljesítményű, fekete i-mini2 is van hozzá, ez mondjuk legyen 28.000 Ft.